2021 års Bästa Papper För Bläckteckning: Granskade Och Betygsatta

De Bästa Papper För Bläckteckning För 2021

Det är viktigt att tänka på vilken typ av papper som vi använder för att rita, skissa och andra konstformer. Detta gäller särskilt eftersom vi kommer att använda bläck och penna tillsammans med markörer. Som sagt, det är ett måste att köpa det bästa papperet för bläckritning. Visst, du skulle inte vilja hamna i att förstöra dina konstprojekt bara för att du använde konstpapper av dålig kvalitet.

Det här inlägget innehåller några produktrecensioner som du kan hänvisa till innan du fattar det slutgiltiga köpbeslutet. Det är viktigt att jämföra funktionerna för varje alternativ. Jag rekommenderar starkt att du också noggrant kollar upp deras upp- och nackdelar.

Det är viktigt att välja konstpapper som har en slät yta, oavsett vad du föredrar. Detta kommer att ge dina bläckteckningar ett rent, skarpt och ljust utseende. Så, låt oss börja.

Recension Av Det Bästa Papperet För Bläckteckning

1. Canson 100510927 Mix Paper Pad

För köpare som letar efter ritpapper av högsta kvalitet, kommer detta pappersblock att vara din fantastiska partner när du arbetar med konstverk. Denna pappersdyna är tung och finstrukturerad. Faktum är att dess skrymmande storlek gör den idealisk att använda för torra och våta media. Detta är faktiskt den speciella egenskap som jag älskar mycket med det här alternativet.

Den här skissboken är ett fantastiskt allsidigt verktyg. Det främre och bakre omslaget är tillverkat med ett hållbart kort, och jag kan modifiera det med andra medier för att anpassa boken. Bokens storlek gör det enkelt att rita såväl små skisser som större konstverk. Den innehåller 60 ark, så det här ger mig gott om ritutrymme.

Denna skissblock är perfekt för en mängd olika pennor och markörer.

Det är säkert för alla och syrafritt. Det är förvånande att det inte skadas ens efter flera lager eller lager av färg och vatten. Men vänligen påminns om att hantera det med extra försiktighet. Jag älskar det här papperet eftersom det också är pålitligt på att blanda lätt och raderar bra.

Även om produktbeskrivningen säger att detta papper kan användas för våta media, använder jag det i mitt eget fodral och är extra försiktig för att undvika problem. Jag föreslår att du undviker att låta det bli för blött för att hålla papperet i gott skick och förhindra att det blir skevt och buckligt.

Fördelar

  • Tillverkad som fintexturerad och tung
  • Innehåller 60 ark, vilket ger gott om ritutrymme
  • Praktisk att använda med olika pennor, markörer och andra ritverktyg
  • Den är tillräckligt stark för att tåla flera lager färg eller vatten.
  • Säker att använda och syrafri
  • Blandar snabbt och enkelt utan problem

Nackdelar

  • Undvik att göra detta papper för blött

Detta papper är perfekt för akvarell och bläckblandning, eftersom jag gör mycket med mina pennor. Det är tillräckligt hållbart för att utföra sitt syfte.

2. Strathmore 342-9 Bristol Smooth Pad

Detta Bristol-papper är en fantastisk investering. Den är tung och gör den perfekt för slutliga konstverk. Dessutom kan jag använda den när jag använder en markör, penna, mekanisk ritning, bläck och luftborste. På grund av sin släta, syrafria yta är detta papper bra för mig.

På samma sätt är jag imponerad av denna papperstunga och robusta spånskiva. Dessutom gillar jag den här produkten eftersom de limbundna arken rivs ut snyggt. Dessutom finns det här alternativet i olika storlekar. Oavsett vad dina behov är kan du få rätt storlek för dina konstkrav.

Det finns 20 ark per block som är tillräckligt mycket för att jag ska kunna utföra flera konstprojekt. Oavsett om du är nybörjare som jag eller redan är expert; detta papper kan tjäna dig bäst. Jag tror att det är därför det rekommenderas för nybörjare och professionella artister.

Denna produkt är också rimligt prissatt så att den inte spränger din budget. Detta papper är en symbol för kvalitet och prisvärdhet. Jag är glad eftersom detta exceptionella papper inte kostar mig mycket.

Jag märkte dock att hörnen på kartongpappret var benägna att böjas. Så jag föreslår att du hanterar dem med extra försiktighet och förvarar dem på rätt sätt för att undvika att deformera hörnsektionerna.

Fördelar

  • Detta är en tungviktare, perfekt för slutliga konstverk.
  • Har en slät, syrafri yta
  • Finns i en mängd olika storlekar
  • Innehåller 20 ark per block
  • Artister på alla nivåer rekommenderas
  • Bra alternativ för dem med en begränsad budget

Nackdelar

  • Det här papperets hörn är känsliga för att böjas lite.

Detta Bristol kartongpapper är verkligen extraordinärt. Jag är glad att den gör ett bra jobb med att hantera mina markörer ganska bra och tillåter mycket blandning.

3. US Art Supply PMP100-09X12-2PK Pappersdyna

Min vän rekommenderade detta märke eftersom jag föredrar högkvalitativt papper att använda för bläck- och pennteckningar för min konst. Intressant nog är detta papper ganska glansigt. Det är särskilt användbart för bokstäverprojekt, särskilt när det används med penselpennor. Denna produkt är utmärkt att använda för mixed media och skissar också.

Utöver detta är sidorna tillräckligt tunna, så jag har inga problem när jag behöver göra några spårningsuppgifter. Den eleganta enhetliga ytan på denna kudde gör den till ett bra alternativ för olika konstverk. Jag hade inga problem med att använda papperet med bläckpennor, permanenta markörer, vattenpennor och andra pennor.

Denna artikel, som är gjord av naturliga vita lakan med neutralt pH och syrafritt, är ett måste för konstälskare. Det är verkligen dyrare än andra tillgängliga alternativ, men det här är en värdefull investering för nybörjare som behöver göra några experiment och öva mer för att finslipa sina konstnärliga färdigheter.

Trots det märkte jag en del genomblödningar när jag använde alkoholbaserade markörer på det här papperet. Det rekommenderas inte att användas med Copic-markörer. Om du är som jag och letar efter papper som du kan öva på rekommenderas det här alternativet.

Fördelar

  • Rekommenderas för bokstäver med penselpennor
  • Fungerar som en charm för blandade torra media och skissar
  • Har en slät, enhetlig yta
  • Praktisk att använda för olika pennor och tusch
  • Dessa lakan är naturligt vita och syrafria, med ett neutralt pH.

Nackdelar

  • Rekommenderas inte att använda med alkoholbaserade markörer

Som helhet är detta bästa papper för bläckritningar ett utmärkt alternativ för vattenbaserad markörkalligrafi. Det är lite dyrt men definitivt värt priset.

4. Leda Art Supply 4336941744 Skissbok

Jag tror att det som skiljer detta konstpapper från resten är dess unika och praktiska egenskaper. Den är gjord med tillräckligt med tand som är tänkt att visa märkena väl. Den har 160 sidor och kan användas för att accentuera dina färger. Det här alternativet är bra att använda för penna, pastell, penna, kol och bläck.

Byggt med en flexibel, praktisk och lätt design, detta konstpapper kan vara med mig när som helst och var som helst. Det är lätt att använda när inspirationen slår till. Detta papper är hållbart och kan användas i flera år.

Den är också gjord av rejält material så jag behöver inte oroa mig för att den ska bli smutsig på mina kläder eller slitas sönder. Jag gillar dess snygga och mjuka konsistens. Den är inte för tjock eller för liten. Den är till och med designad med ett rejält omslag som kan skydda mina konstverk. Den är utformad för att ge stöd till fältarbetare.

Oavsett så är denna skisspappersfärg inte rent vit. Den har en gul underton, vilket jag märkte.

Detta påverkar inte tidningens förmåga att leverera sina löften.

Fördelar

  • Snygg design men gjord med tillräckligt med tand för att ta tag i och visa ditt medium
  • Kommer med 160 sidor och fungerar bra för att accentuera färgerna
  • Bra alternativ för penna, pastell, penna, kol och bläck
  • Lätt, flexibel och bekväm
  • Du kommer sannolikt inte att bli utsmetad eller sliten.
  • Hållbar nog för dagligt bruk och missbruk

Nackdelar

  • Denna färg har en gul underton och är inte rent vit.

Detta papper är ett bra val för bläck och penna. Detta papper är idealiskt för dagligt bruk och kan användas för resor på grund av sin lilla storlek.

5. Crescent Creative Products 12-00010 Skissbok

Den här skissboken köptes för att jag kände mig trött på att rita med bläck på akvarellpapper. Jag har använt olika konstpapper tidigare med dessa genomblodningsproblem. Den patenterade pappersdesignen för denna produkt tillåter inte någon genomströmning, oavsett vilket media jag använder.

Dessutom, även om jag använder akrylfärg tjockt, är det inte heller någon allvarlig oro. Detta papper kommer också att fungera bra med grafit och färgpennor. Jag tycker att den här produkten är elegant på grund av dess mjuka omslagsdesign. Jag kan använda varje sida av varje sida.

Det förvånar mig att jag kan använda hela skissboken utan begränsningar. Den är designad med förstklassig kvalitet och hållbarhet, så det finns inget behov av att använda läskpapper, och jag har inga bekymmer om att riva ut nästa sida. Dess solida Smyth-sydda bindning är en bonusfunktion, liksom dess kompakta storlek.

Den här skissboken finns alltid i min väska eller handväska. Eftersom den kommer i idealisk storlek känns den inte skrymmande, så jag kan ta den vart jag än går. Den kraftiga bindningen förhindrar att sidan av papperet faller ut. Så jag känner mig tillfreds med att veta att mina konstverk är säkra och sunda hela tiden.

Trots allt det ligger den här skissboken inte platt.

Även om jag inte tycker att detta är ett allvarligt problem för min situation, kan detta vara bekymmersamt för andra användare.

Fördelar

  • Bra alternativ för olika typer av media
  • Skissbok av hög kvalitet i mjukt omslag
  • Detta gör att jag kan använda varje sidas sida
  • Har en robust Smyth-sydd bindningsdesign
  • Tillverkad med kompakt storlek
  • Kraftig bindning för att hålla konstverken säkra

Nackdelar

  • Skissboken är inte platt.

Den här skissboken är idealisk för dig som inte vill ha någon genomströmning på papperet. Denna aspekt är därför jag gav den 5 stjärnor.

6. 6.

Den här produkten var ett utmärkt val för mig när jag letade efter papper att använda med mikronpennor. Kvaliteten på detta konstpapper är förstklassig. Den är tung, och den verkar vara avsedd för exceptionell raderbarhet. Den har en slät yta som är perfekt för scanning.

Dessutom kan jag fritt och säkert använda detta papper med olika typer av media. Oavsett om jag använder färgpennor, pennor, markörer, bläck och pennor; detta konstpapper låter mig utföra mina konstprojekt. Den innehåller 25 ark syrafritt papper.

Omslaget verkar tillräckligt solid, så jag behöver inte oroa mig för att hålla papperet i gott skick. Det är inte utsatt för spill eller tårar. Ännu viktigare är att den är extremt snygg, vilket gör den starkt rekommenderad för precisionsritning.

Jag ser alltid till att ha detta konstpapper på mitt bord. Det är ett bra verktyg för att öva och snabbt rita. Det bästa av allt är att det kommer med en rimlig prislapp, så jag behöver inte spendera extravagant på mina konstexperiment.

Det enda gnället jag hittade på det här papperet är att i likhet med snygga papper tar det ett tag innan fineliners torkar helt. Så jag måste ha mer tålamod varje gång.

Det är ingen större affär för mig.

Fördelar

  • Använder en mängd olika medier
  • Använd med färgpennor, pennor och markörer. Bläck och bläck är bra.
  • 25 ark syrafritt, syrafritt papper ingår
  • Den har ett slitstarkt skydd som förhindrar spill och revor

Nackdelar

  • Det kan ta lite tid innan det torra är helt färdigt

Personligen sett är detta konstpapper elegant och designat med en perfekt vikt för illustrationer. Jag rekommenderar det starkt för konstälskare som jag!

7. Bellofy Sketchpad Artist Pro

Funderar du på att köpa A-1 pappersvikter för bläckritning? Detta alternativ är värt en närmare undersökning.

Om du älskar att rita, skissa, öva på nya stilar och andra typer av konstrelaterade hantverk, kan detta konstpapper tjäna dig bäst. Detta papper är syrafritt och tungt. Den tål hård användning och tål upprepad användning.

Det jag gillar bäst med den här produkten är att den kan hämma uppkomsten av handavtryck, fläckar, färgöverföring och fläckar. Denna produkt kommer med 100 ark artist pro-papper, vilket är bra för dem som måste arbeta med flera konstprojekt samtidigt.

Det absorberar färger och linjer lättare än andra konstpapper. Det kan till och med minimera fläckar, fläckar och olyckor.

Detta konstpapper har en nackdel: det är dyrare än andra alternativ på marknaden. Men om man tänker djupt är priset helt rätt eftersom kvaliteten inte kompromissar. Detta märke är välkänt för sitt exceptionella hantverk och pålitlighet. Så även om jag spenderar lite mer till en början kan jag tjäna mer på det i längden.

Fördelar

  • Den är idealisk för att skissa, rita, pricka och andra konstrelaterade uppgifter
  • Tillverkad av robust stål för tuff användning.
  • Förhindrar handavtryck, fläckar och färgöverföring.
  • 100 ark konstnärspapper
  • För de flesta medier, tillförlitlig att använda

Nackdelar

  • Priset är högre än andra liknande produkter

Detta papper är det dyraste alternativet, men det är fortfarande ett högkvalitativt ritpapper som du kan lita på.

8. Strathmore 342-114 Bristol Vellum Pad

Om du föredrar ett pålitligt papper för kulspetsteckning kan du överväga den här produkten. Det tunga papperet kan göra stor skillnad i ditt slutliga konstverk. I mitt fall tycker jag att denna konstpappersdyna är en bra följeslagare eftersom jag kan använda den med olika typer av media. Jag kan blanda och skugga realistiskt med dess struktur.

Dessutom är denna pad designad med en skrymmande spånskivabaksida. Den finns till och med i olika storlekar för att passa användarnas krav på konstprojekt. Jag tycker att denna Bristol-bräda är speciellt gjord för färdiga konstverk. I grund och botten är det tänkt att tillåta olika konstrelaterade mönster och koncept att blomstra.

Det är trevligt att veta att baksidan av detta papper är ganska användbar också. Den är tunnare och gör att grafit ser renare ut på papperet. Det här alternativet är för köpare som behöver tjockt, robust ritpapper som jag.

Det är viktigt att planera i förväg för dina ritningar eftersom markörer och bläck inte kan raderas på den här typen av papper. Detta är den enda nackdelen jag har stött på när jag använder denna Bristol-bräda.

Jag använder detta papper för att rita och måla i akvarell och tusch. Även om det är dyrare än andra alternativ, kan jag intyga dess värde.

Fördelar

  • Använd olika media säkert och tillförlitligt
  • Denna produkt har en fantastisk textur som möjliggör realistisk skuggning och blandning
  • Speciellt designad för färdiga konstverk
  • Har en hållbar och tjock konstruktion
  • Använd bläck och akvarell för att rita och måla.

Nackdelar

  • Markörer och bläck kan inte raderas

Sammanfattningsvis är detta konstpapper en fantastisk investering. Detta papper är perfekt för att rita i akvarell eller bläck.

9. US Art Supply PSH110-55X85-2PK Sketch Pad

Har du problem med att hitta premiumpapper att skärpa din konst på? Detta konstpapper kommer att lösa dina problem. Detta papper är mångsidigt, semi-texturerat och tungt, vilket gör det till ett toppval för alla blandade media.

Det är fantastiskt att den här skissboken har överlevt så intensiv användning. Jag är en väldigt klumpig artist. Den är väldigt hållbar.

Det är användbart för att öva olika skuggtekniker och tekniker. Jag använder den också för att rita, skissa och skriva. Det är mycket pålitligt i dessa applikationer.

Dessutom är detta konstpapper gjort med en spiralbunden, vilket gör att jag kan njuta av enkel borttagning. Eftersom det är tillverkat av biologiskt nedbrytbart material, bryts det ned omedelbart. Mitt dåligt utförda övningskonstverk är praktiskt taget omöjligt att se.

Det mindre greppet jag har hittat i detta konstpapper är den lite lösa fjädern. Detta gör den lätt att flytta runt om du inte håller den. Lyckligtvis är detta inte en allvarlig fråga som står i vägen för att färdigställa mina konstverk. Jag anser fortfarande att det här alternativet är en bra budgetskissblock där ute.

Fördelar

  • Designad som ett tungt och semi-texturerat papper
  • Hållbar nog att motstå robust och frekvent användning
  • Mångsidig och praktisk att använda för att skissa, rita och skriva
  • Tillverkad med spiral bunden för att tillåta enkel borttagning
  • Det är prisvärt och lätt att använda

Nackdelar

  • Den här skissbokens vår är lite lös.

Det här alternativet är också bra om du letar efter ett skissblock som är hållbart och tål frekvent, tuff användning.

10. Conda 4336941742 Skissbok

För dem som letar efter ett papper av anständig kvalitet för bläck från Indien, kan detta alternativ tillfredsställa dina krav. Det hårda omslaget är dubbelsidigt och hållbart. Faktum är att denna produkt är idealisk för både vuxna och barn.

Denna spiralskissplatta erbjuder också utmärkt åtkomst, eftersom den vänder sidorna bakåt. Detta gör att jag kan hålla mitt konstverk säkert och säkert genom att inte behöva ta ut sidorna.

Det här papperet är min favorit när jag ritar eller skissar. Detta papper är en stor investering i mina konstprojekt på grund av dess mångsidighet, lätthet och enkelhet.

Eftersom den tål upprepade raderingar och högt tryck har jag inget emot att lägga pengar på det här papperet.

Detta kan användas för alla torra medier. Detta är en utmärkt presentidé som kan användas av artister på alla nivåer. Detta papper är bra för att uttrycka din konstnärliga och kreativa sida.

Hur som helst, kom ihåg att även om du kan använda detta papper med pasteller, gelpennor, pennor, kol, pennor och skisspinnar, fungerar det inte bra med markörer. Innan du köper en, se till att läsa denna varning.

Fördelar

  • Den är extremt robust och dubbelsidig.
  • Bra presentidé för konstnärer på alla nivåer
  • Spiralbindning gör det enkelt att bläddra igenom sidor och skyddar konstverk.
  • Rekommenderas varmt för att rita och skissa
  • Kan bekämpa upprepade raderingar och hårt tryck
  • Bra alternativ för alla torra medier

Nackdelar

  • Markörer ej tillämpliga

Utan tvekan är denna spiralbundna ritplatta ett värdefullt köp. Det gör att jag kan rita bra och håller min konst säker och säker.

Hur Man Köper Papper För Bläckritning

När du väljer det bästa papperet för bläckritning, ta inte steget utan att läsa denna köpguide.

Det är viktigt att undersöka för- och nackdelarna med varje alternativ. Det är bäst att välja konstpapper med en jämnare struktur och mindre tand.

Dessa funktioner gör det mindre sannolikt att papperet rivs sönder, spills eller blöder. Papperets släta yta kommer också att ge dina bläckritningar ett enklare, renare och ljusare utseende.