Bästa Markör För Kortgörande Recensioner

1. 1.

XSG Set 10 Colors Fine Point Metallic Markers är min favorit för olika hantverksprojekt. Dessa markörer är gjorda av glänsande japanskt metalliskt bläck och finns i 10 livfulla färger. Detta gör att du kan lägga till en glans till många konstprojekt, i skolan eller hemma.

Metallmarkörernas spets är medelfin och flyter bra. Det ger också optimal täckning och styrka. Dessutom känner jag mig säker på att det metalliska markörbläcket inte innehåller xylen eller syra. Bläcket torkar snabbt och lämnar ingen obehaglig lukt efter sig.

De rättvisa metallmarkörerna fungerar bäst för anpassning och ritning. De låter dig färga många ytor. Denna lista inkluderar vanliga ytor som trä, metall, papper och plast. Din ansökan är inte begränsad.

Tyvärr verkar det som att 10 räkningar av metalliska markörer inte presterar så bra som förväntat på en målad stenyta. Jag har skrivit på sådana ytor förut och upptäckt att bläcket inte skulle torka ordentligt och smeta överallt. Av den anledningen rekommenderar jag inte att använda dem på stenar.

Fördelar

  • Inkludera japanskt metalliskt bläck i 10 nyanser.
  • För bläckflöde och täckning, slät och fast spets
  • Det är giftfritt och innehåller inga kemikalier.
  • Prestera bra på en mängd olika ytor.

Nackdelar

  • De rekommenderas inte för applicering på stenar.

XSG Set med 10 färger Fine Point Metallic Markers är idealisk för att dekorera och rita. Spetsen är medelfin och ger enastående täckning på en mängd olika ytor. Det är dessutom giftfritt!

2.

Caliart Permanent Art Markers

När du arbetar med stora grupper skulle Caliart 100 Colors Dual Tip permanent konstmarkörer vara det bästa valet. Det här är bara några av de många anledningarna till att denna uppsättning är den bästa alkoholmarkören för korttillverkning.

Vid första anblicken kommer du att bli förvånad över setkvantiteten med 100 räkningar totalt. För att fullborda ditt konstverk finns det 99 permanenta alkoholbaserade färgmarkörer och en mixer. Paketet innehåller också ett fodral för att hålla ordning på alla markörer.

Eftersom de permanenta konstmarkörerna är konstruerade för att ha flexibla dubbla spetsar, kan de framhäva och understryka exakt med olika linjebredder. Enligt markörspecifikationen inkluderar var och en av pennorna en 1-7 mm bred mejselspets och en 0,7 mm fin spets.

Jag gillar hur märket väljer att koda markörkåporna med deras färger, så att du snabbt skulle kunna identifiera dem och organisera hela uppsättningen enklare senare. Med ett stort knippe permanenta markörer hjälper det här setet till att minska besväret för artister när de används.

Det bästa med dessa markörer är deras förmåga att skapa 300 m värda målningar med fläckfritt permanent bläck. Uppsättningen med 100 kortmarkörer kan vara en fantastisk presentidé för speciella tillfällen som jul och födelsedagar att ge till dina elever eller familj.

Ett problem med den här uppsättningen är dock att de permanenta markörerna lider av oönskat bläckläckage när användarna först tar av locket. Det kan vara rörigt eftersom locken är fyllda med alkoholbaserat färgämne. Jag tror att varumärket borde hitta ett sätt att justera detta avhopp.

Fördelar

  • Lämplig för en stor grupp att dela.
  • Inkludera 99 färgade markörer och en mixer.
  • För bättre förvaring, ett robust förpackningsfodral.
  • Använd en mejsel i ena änden och en fin spets i den andra.
  • Kepsar med färgkodade etiketter för att underlätta identifieringen
  • Kunde slutföra 300m värde av ritningar.
  • Nackdelar

    • Bläckläckage när första sidan öppnas.

    Förutom det olyckliga bläckläckageproblemet har jag stora förhoppningar att det skulle vara ett fynd för dig att köpa Caliart 100 Colors Dual Tip Permanent Art Markers. De är ett stort värde för pengarna. Du hittar ingen billigare markörbulk med dubbla spetsar och kodade lock.

    3. Morfone Metallic Paint Markers

    Eftersom pennorna inuti Morfone Set of 10 Colors Metallic Paint Markers består av vattenbaserat bläck, förstår jag att fler människor skulle attraheras av dem. En tusch som har en vattenbas är säkrare att använda på lång sikt. Detta metalliska bläck har också stor ogenomskinlighet och torkar snabbt.

    Den medelhöga fina spetsen kan leverera 10 livfulla färger i metallisk stil. Dessa inkluderar grönt, rosa och silver samt vitt, svart, guld och andra basnyanser. Markörerna ger jämn täckning och bläck flödar jämnt. De metalliska pennorna här kommer att fungera som himlen för många konstprojekt.

    Det är inte nödvändigt att oroa sig för om metallisk färgmarkeringsbläck kommer att fungera på vissa ytor. För mig kan du fylla detta glänsande, livfulla bläck på papper, kartong, plast, metall, keramik, glas och en massa andra exteriörer. Jag försäkrar dig att den metalliska glansen du får efteråt kommer att vara häpnadsväckande.

    De 10 metallmarkörerna är mångsidiga och kan användas på många ytor. Men de fungerar inte bra på svart papper. Bläcket verkar inte alls vara metalliskt och pigmenterat på den nämnda ytan. Markörerna bör fixas för att bli mindre tråkiga på svart papper och riskera att göra fler användare besvikna

    Fördelar

    • Vattenbaserad, snabbtorkande med ogenomskinlig bläck.
    • Möjliggör konsekvent täckning med 10 nyanser.
    • Detta är ett utmärkt verktyg för att arbeta med många hantverksprojekt.
    • Ger en metallisk glans på de flesta ytor.

    Nackdelar

    • Bläcket ser inte levande ut på svart papper.

    Jag föredrar att Morfone Set 10 Colors Metallic Paint Markers appliceras på svart papper med en mer pigmenterad metod. Förutom det har paketet fungerat briljant med det livfulla vattenbaserade bläcket för att stödja en mängd olika konstuppgifter som att rita, färglägga och dekorera.

    4. JR.WHITE Akrylfärgpennor

    Medan föräldrar är bekymrade över den obehagliga lukten av konstpennor med oljebas på marknaden, garanterar JR.WHITE Akrylfärgpennor med 24 färger en annorlunda upplevelse. Eftersom akrylmarkörbläcket är vattenbaserat och barnvänligt kan barn från 3 år och uppåt njuta av detta set.

    24 tillgängliga nyanser i paketet är sorterade så att användare kan ha fler färgval när de skapar fantastiska konstverk. Du bör definitivt använda akrylmarkörerna för att lägga till några extra utsmyckningar till konstprojekt som födelsedagskort, glasburkar, målade stenar, canvasskor och trähantverk.

    Jag uppskattar den 2 mm medelstora spetsen på akrylfärgsmarkörerna eftersom den är lätt att kontrollera och flyter smidigt på en mängd olika ytor. Du kommer att bli förvånad över täckningsgraden för dessa pennor. Följaktligen tror jag att detta markörset skulle vara en idealisk present att ge till dina nära och kära.

    Min personliga åsikt är att akrylmarkörer tar för lång tid att nå spetsen på spetsarna. Därför kommer hela konstframställningsprocessen att förlängas på ett onödigt sätt. Jag hoppas att varumärket snabbt kommer att ta itu med detta problem för att göra markörerna ännu mer fantastiska.

    Fördelar

    • Vattenbaserade bläck utan lukt.
    • Det finns 24 olika färger att välja mellan.
    • Idealisk för tillämpning på flera konstprojekt.
    • Lättkontrollerad 2 mm medium spets.

    Nackdelar

    • Internt bläck tar för lång tid att flöda.

    För mig är den mest fascinerande egenskapen i denna uppsättning den anständiga lukten av vattenbaserat bläck. Utöver det är en sådan bläcktyp mycket mer miljövänlig och säker för användare i alla åldrar. Du kan också enkelt styra den 2 mm mellanstora spetsen för att producera vackra linjer.

    5. Shuttle Art Alcohol Art Markers

    Om du är intresserad av pennor med dubbla spetsar bör du överväga Shuttle Art 30 Colors Dual Tip Alcohol Art Markers-set. Det är ett pålitligt alternativ för alla dina konstskapelser.

    Du hittar 30 olika bläckfärger som hjälper dig i ditt arbete. Båda markörlocken är färgkodade.

    Den smarta markördesignen minskar potentiella avvikelser är något jag tycker är ganska imponerande. Pipan är tillräckligt liten för att hållas bekvämt av både vuxna och barn under långa perioder. En annan intelligent detalj är åsarna på markeringslocket som hindrar dem från att rulla av en slät yta.

    De alkoholbaserade markörerna med dubbla spetsar öppnar verkligen upp för obegränsad användning, från stor färgtäckning till mer detaljerad linjemarkering. Jag är säker på att många användare älskar både den 4 mm breda mejselspetsen och den 1 mm fina spetsen. Du kan rita, rendera, skissa, illustrera och designa med detta optimala verktyg.

    Dessutom skulle det högkvalitativa ogenomskinliga bläcket inte svika dina förväntningar alls eftersom det torkar snabbt för att bli vattentätt, kladdfritt och blekbeständigt. På så sätt kommer ditt konstverk att förbli i sina bästa förhållanden. Att överensstämma med ASTM D-4236 och EN71 är en bonus för att pennorna ska certifieras som giftfria.

    Även om jag inte använder dem så ofta, tar några av 30-tals konstmarkörerna slut på bläck snabbt. Detta indikerar att bläcket har låg kapacitet och bör förbättras så snart som möjligt. Dessa alkoholbaserade pennor gör att jag kan använda mer bläck, vilket kommer att öka min användningstid.

    Fördelar

    • För konstverk, använd primärfärger.
    • Liten rund tunna design för enkel kontroll.
    • Kepskanterna hindrar markörer från att rulla.
    • Dubbel mejsel och spets för obegränsad användning.
    • Stöd ett brett utbud av konstrelaterade uppgifter.
    • Giftfritt bläck, vattentätt och snabbtorkande

    Nackdelar

    • En låg bläckkapacitet som gör att pennorna tar slut riktigt snabbt.

    För en bunt alkoholbaserade dubbla spetsmarkörer som den här kan jag se att märket har gjort sitt bästa för att göra Shuttle Art 30 Colors Dual Tip Alcohol Art Markers effektiva. Bläcket är redan från början av hög kvalitet och deras dubbla spets hjälper dig att rita, färglägga och utföra andra aktiviteter med lätthet.

    6. 6.

    TUYOART Premium Metallic Markers, 12 Pack, har varit kända för att leverera metalliska färger på mörka ytor. Detta är ofta ett problem för andra produkter. Den gnistrande finishen, tillgänglig i 12 olika bläckfärger, lägger till livfulla utsmyckningar till en mängd olika konstverk.

    Jag tycker att de fina spetsmarkörerna är riktigt bekväma att hålla i, så både vuxna och tonåringar skulle gärna använda dem under lång tid. Du kan applicera det syrafria markörbläcket på flera ytor som metall, trä, plast, kartong, keramik och glas. Bläcket kommer att synas tydligt oavsett ytans ljusstyrka.

    Jag blev dock lite besviken över att bläckfärgen inte är densamma som markörlocken. Många användare vilseleds av detta problem när de jämför de två färgerna. Jag hoppas att tillverkaren kan lösa detta snabbt så att tillförlitligheten hos detta 12-tals markörpaket kan förbättras.

    Fördelar

    • Du kommer att prestera bra på mörka eller färgade ytor.
    • Du kommer att känna dig avslappnad och tillfreds.
  • Visas levande på en rad exteriörer.
  • Nackdelar

    • Faktiska bläckfärger ser inte ut som koderna på locken.

    TUYOART metallmarkörbunt med fin spets innehåller 12 delar. Mörka och färgade ytor kommer inte att vara ett problem med detta paket. Den metalliska glansen som pennorna kan skapa är också iögonfallande på en mängd olika ytor. Jag tycker definitivt att du ska överväga att skaffa detta markörpaket för att fullborda dina konstskapelser.

    7. Keebor Advanced Alcohol Art Markers

    Setet innehåller 50 Keebor avancerade färgmarkörer med dubbla spetsar. Det finns också en markörmixer som kan användas för att hjälpa dig. De dubbla spetsarna på markörerna möjliggör spetsidentifiering i båda ändar. De har en 6 mm bred spets och en 1 mm fin spets.

    Twin tip 50 alkoholkonstmarkörerna är flexibla och kan användas för fina linjer eller färgning av stora ytor. Dubbla spetsmarkörer kan användas för många konstaktiviteter, inklusive ritning, skuggning, skrivning, rendering och design.

    Markörernas fat är ergonomiskt utformade och pennhatten har extra åsar för att förhindra att de rullar av släta ytor. Jag är förtjust i små detaljer som dessa eftersom de visar att tillverkaren är omtänksam. Alkoholmarkörerna kan åstadkomma mycket mer än en enkel vy.

    Vad jag kan säga borde markörbunten ha haft mer primära och grundläggande bläckfärger. De flesta användare kommer att använda grundfärgerna först innan de byter till mer komplexa nyanser senare. Jag önskar att primärfärger inte skulle saknas nästa gång jag köper dem.

    Fördelar

    • Består av en extra markörblandare.
    • Spetsidentifiering med både breda och fina spetsar
    • Du kan skapa fina linjer och stora färger.
    • Bra prestanda är möjligt för många uppgifter.
  • Kepsar med åsar förhindrar att de rullar av.
  • Nackdelar

    • Brist på de flesta grund- och primärfärger.

    Funktionen med dubbla spetsar i markörpaketet möjliggör färgblandning och exakt linjekontroll. Dina konstmål kommer att uppnås utan några svårigheter om du äger denna Keebor Advanced 50+1 Colors Dual Tip Alcohol Art Markers. Deras ergonomiska design är också en fascinerande bonus!

    8. 8.

    Tänk om jag säger till dig att du kan få skimrande metalliska ritningar samtidigt som du har tillräckligt enkelhet för att arbeta länge med kortmarkörer? Sunshilor Metallic Markers Fine Point Set om 12 garanterar att du kommer att få en fantastisk upplevelse med deras giftfria, syrafria och mycket synliga metalliska bläck.

    Dessutom fick jag reda på att du inte behöver skaka metallmarkörerna för att få bläcket att rinna ut, vilket är ganska bekvämt och tidsbesparande. De producerar bläck som är 100% vattenbaserat. Den har tillräckligt med ogenomskinlighet för att se bra ut på mörkt eller färgat papper utan att se matt eller tråkigt ut.

    Enligt min åsikt finns det många hantverkstyper som du bör dra nytta av med dessa 12 fina metallmarkörer. Detta breda utbud inkluderar målning på stenar och korttillverkning, samt applicering av vattenbaserat bläck på keramik, metall, trä och glas. Du hittar också prisklassen ganska låg!

    De hexagonformade metalliska markörpiporna har designats för att vara obekväma att hålla och använda. Tillverkaren har inte gjort den ergonomiska designen så effektiv som de förväntar sig, så jag hoppas att de kommer att förbättra den.

    Fördelar

    • Giftfria, syrafria och synliga bläckfärger
    • Behöver inte skaka för att få bläckflödet.
    • Klart vattenbaserat bläck är klart för mörka ytor
    • Du kan träna för något av hantverksprojekten.

    Nackdelar

    • Hexagonformade fat som är obekväma.

    Sunshilor Metallic Painter Fine Point, 12 Set med 12 är ett bra alternativ. Detta är helt klart en fördel. Du behöver inte skaka pennorna för att bläcket ska flöda.

    9.

    TFIVE permanenta färgmarkörer

    Den individuella värmekrympfilmen som lindades runt var och en av de TFIVE 18 Permanent Oil-based Paint Markers imponerade på mig när jag fick dem. Denna separata film hjälper till att hålla markörerna torra under frakt. Andra färgpennor kan läcka.

    Eftersom markörerna är av högsta kvalitet i akryl för målning, kan deras livfulla bläck hålla permanent på de flesta tillgängliga ytor. Bläcket lägger sig snabbt, är fritt från farliga gifter, lämnar inga lukter och är helt vattentätt. Jag vet att du skulle få en underbar upplevelse med dessa 18 bläcknyanser.

    Den hållbara 5 mm hårda spetsen är mångsidig nog att leverera upp till 2 mm linjetjocklek på din målyta. Baserat på mina tidigare försök med markörsetet kan jag garantera att du kommer att vilja använda dessa permanenta livfulla bläck för aktiviteter som gör-det-själv-projekt och att göra kort, journaler, kalendrar, klippböcker, färgläggning, etc.

    Den enda nackdelen som jag kan hitta i dessa oljebaserade markörer beror på att locken är svåra att hantera. Denna brist kan leda till en lägre ränta för produkten eftersom de flesta skulle föredra kortmarkörer som har lätta på/av lock.

    Fördelar

    • Individuellt förpackad med värmekrympfilm.
    • Snabbtorkande, giftfritt och vattentätt bläck.
    • Du kan producera upp till 2 mm linjetjocklek
    • Det gäller en mängd olika hantverksaktiviteter.

    Nackdelar

    • Markeringslock kan vara svåra att hantera

    TFIVE 18 Permanenta oljebaserade färgmarkörer skiljer sig från de flesta andra markörbuntar. De har värmekrympfilm, vilket är något som har imponerat på många. Den robusta markörspetsen på 5 mm som kan göra linjer upp till 2 mm tjocka är en fantastisk funktion.

    10. Lineon Alkoholbaserade Konstmarkörer

    Sist men inte minst skulle jag vilja presentera Lineon 30 Colors Dual Tip Alcohol Based Art Markers, som är ett annat konstpennset med två olika spetsar på en enda markör. Det finns totalt 30 traditionella bläcknyanser i förpackningen och alla är byggda för att motstå blekning, även under tuffa väderförhållanden.

    Den breda mejselspetsen är designad för att hjälpa dig att färglägga stora ytor och understryka dem.

    Den andra 1 mm fina spetsen skapar små, detaljerade linjer. Jag blev glad över att hitta deras respektive koder på varje markörlock, vilket möjliggör snabbare nyansidentifiering.

    Utöver det är det alkoholbaserade bläcket inuti markörerna helt fritt från syra för att överensstämma med ASTM D-4236 och EN71, som är strikta hälsoföreskrifter för konstmaterial. För att inte tala om att detta bläck är snabbtorkande, smutssäkert och vattentätt på samma gång, vilket gör markörerna mer effektiva och pålitliga.

    Hittills är det värsta klagomålet på dessa 30 alkoholbaserade markörer förmodligen om deras hemska lukt. Jag vet att massor av andra markörer också stinker, men inte ens en vuxen som jag tål att lukta på bläcket när man använder markörerna.

    Fördelar

    • Dubbel spets möjliggör två olika aktiviteter.
    • Kepsar med färgkoder finns tillgängliga.
    • Följ strikta hälsoföreskrifter.
    • Snabbtorkande, smetar och vattenfast bläck.

    Nackdelar

    • Bläcket ger en obehaglig lukt.

    Som jag nämnde är det alltid ett smart beslut att köpa en uppsättning pennor med dubbla spetsar som Lineon 30 färger alkoholbaserade konstmarkörer med dubbla spetsar. Du kan utföra många konstuppgifter även om du bara har en färg eller en markör. Dessa alkoholbaserade peninks är också av hög kvalitet.

    Vad Du Ska Titta Efter När Du Köper Markörer För Korttillverkning

    Kemikalier är inte tillåtna Det allra första jag lägger märke till när jag överväger en uppsättning av de bästa markörerna för korttillverkning är om de är giftfria. De flesta markörer som är fria från kemikalier skulle specificeras som xylenfria, syrafria, miljövänliga och säkra för användare från 3 år.

    Du kanske också vill leta efter AP ACMI-certifieringsstämpeln på kortet som gör markören för att bekräfta denna funktion. Det betyder att paketet har genomgått ett toxikologiskt test av proffs för att säkerställa högsta säkerhetsnivå för små användare. Se till att hålla utkik efter sigillen nästa gång du handlar.

    Spetsstilen Spetsen är en av de viktigaste komponenterna på en markör. Du måste identifiera vilka specifika syften du siktar på att använda markörerna för, så att du kan välja antingen en fin spets, medium eller bred mejselspets.

    Att välja rätt tips hjälper dig att fullborda ditt konstskapande med lätthet.

    Du kan se att skriva, rita, understryka och illustrera inte är samma sak som att färglägga. För att vara effektiv vid varje uppgift behöver du olika typer av markörspetsar. Därför kommer att välja rätt tips delvis avgöra hur dina resultat blir.

    Jag råder dig att använda dubbla spetsmarkörer eftersom de kan hjälpa dig att utföra flera uppgifter samtidigt, utan att hela tiden behöva växla mellan olika pennor. Deras pris är faktiskt inte mycket högre, så det är tydligt att kortmarkörer med dubbla spetsar är mer fördelaktiga för kreativa uppgifter.