2021 års Bästa Icke-blödande Markörer: Granskade Och Betygsatta

2021 års Bästa Icke-blödande Markörer

De bästa markörerna som inte blöder är viktiga för journalföring. Det finns många alternativ idag, alla med olika syfte.

Faktum är att med otaliga alternativ att checka ut kan det vara skrämmande att välja den icke-blödande markören som är rätt för oss. Jag är glad att kunna säga att de markörer jag har använt har varit till stor hjälp, speciellt när jag arbetar med mina journaler.

Den här artikeln jämför olika journalpennor med olika stilar. Oavsett vad du föredrar inom journalföring, kommer det att finnas en markör som uppfyller eller överträffar dina förväntningar.

Låt oss komma igång för att hitta de bästa markörerna utan utfall som kommer att fungera för dig.

Bästa Recensioner Av Non Bleed Marker

1. Mr. Pen No Bleed Gel Highlighter

Dessa markörer var ett utmärkt val när jag letade efter pennor som inte skulle blöda genom tunna papper. Det bästa med dessa highlighters är att jag kan vässa deras tips innan jag skriver. Jag gillar personligen deras livliga färger – de är tilltalande för ögonen.

Eftersom jag bara har en begränsad budget är denna uppsättning highlighters ett utmärkt val. Bläcket är lätt att använda och matas ut snabbt. Även om du trycker lite på pennan eller lägger till ett andra lager kommer de inte att blöda igenom.

Deras snabbtorkande funktion är imponerande. Även om du använder glättat papper kommer bläcket inte att lägga sig på papprets yta. Det är lättare att flytta till nästa sida utan att smutsa ut bläcket.

Setet innehåller 8 färgglada highlighters i ljusa gelfärger. De är rundare än andra alternativ.

Jag tror att detta gör dem idealiska för att täcka en bredare yta, framhäva och skugga. Den här produkten är praktisk för mig eftersom jag tenderar att tappa mina markörspetsar.

Dessa pennmarkörer finns i begränsade färger. Lyckligtvis räcker de tillgängliga färgalternativen för att tillfredsställa mina krav.

Fördelar

  • Även på tunt papper, inte blödningsbenägen
  • Snabbtorkande och kladdfri bläck, även på glättat papper
  • Du kan vässa dina tips innan du börjar skriva
  • Denna runda kulspets är idealisk för skuggning och framhävning.
  • Kommer med levande färger

Nackdelar

  • Endast begränsade färgalternativ tillgängliga

Sammantaget rekommenderar jag den här uppsättningen av markörer som inte blöder genom eftersom de är idealiska för att skriva och markera applikationer.

2. Zebra 78115 Pen Mildliner

Detta märke är värt att titta på om du letar efter högkvalitativa, blödande färgade markörer. Om du letar efter en pålitlig uppsättning för understrykning, anteckningar, färgkodning och läsning, kan dessa pennor vara ditt val.

Bläcket torkar snabbare, så det är mindre benäget att kladda och orsaka smuts i mina journaler. Jag älskar dessa highlighters främst för att de hjälper mig att uttrycka mina idéer tydligt. Med en giftfri formula är dessa highlighters säkra att använda för alla.

Den dubbla designen gör att jag enkelt kan framhäva och understryka. Dessa markörer har en bred mejselspets med en fin kulspets, vilket gör att jag kan skapa kreativa projekt på rätt sätt.

Setet innehåller totalt 15 subtila nyanser. Dessa föremål har också en vattentät funktion. Färgerna visas mjukt på alla papper och skapar en mer distinkt effekt.

Den återanvändbara förvaringsväskan för dessa markörer erbjuder ett bekvämare sätt att förvara dem. Därför kan jag ta med mig dessa pennor när jag går till olika platser. Det är också trevligt att ha en keps på den stadiga pipan. Den sitter bra och anger färgen på markören.

Ändå tycker jag att kvaliteten och prestandan hos dessa penna highlighters är superb. Detta är troligen varför priset är högre än liknande produkter.

Fördelar

  • Ingen blödning, ingen kladd och snabbtorkande bläck
  • Bred mejselspets och en fin kulspets för att understryka och framhäva
  • Det är användbart för färgkodning, läsning och anteckningar.
  • Finns i 15 subtila färger
  • Designad med snabbtorkande och vattenavvisande egenskaper
  • Lätt att förvara med ett återanvändbart fodral

Nackdelar

  • Priser högre än liknande alternativ

Dessa icke-blödande markörer gör smarta investeringar. Dessa markörer sviker mig aldrig när jag behöver färgkoda eller läsa, understryka eller göra viktiga anteckningar.

3. IBayam Journal Planner Pens

Mina bästa vänner är dessa no-bleed-markörer för journalföring. De finns i fantastiskt livfulla färger och är idealiska för flera applikationer. Jag tycker att den här uppsättningen är en praktisk present, särskilt för studenter, kontorsanställda och vänner som sysslar, skriver journaler och några andra kreativa projekt.

Dessa markörer har en superfin spets, vilket främjar detaljerad och smidig skrivning. Jag är fascinerad av hur de gör ömtåliga och intrikata mönster. Dessa föremål är bra för många skriv- och studieaktiviteter.

Highlighter-pennan kommer i en välpackad genomskinlig vinylpåse. Detta gör det lättare att organisera dem efter jobbet. Bläcket är vattenbaserat så att dessa markörer inte kommer att orsaka någon allvarlig röra och fula smetar på papper. Det är viktigt att vara extra försiktig när du använder dem på tunt papper.

Setet innehåller 18 unika färger, som är perfekta för mina kreativa projekt. Jag är tacksam för att dessa markörer låter mig uttrycka mig med äkta färg och stil.

Ett mindre klagomål jag har om dessa penna highlighters är det faktum att vissa av dem kan vara svåra att ta bort locket. Det beror förmodligen på att tillverkaren vill se till att bläcket förblir i gott skick och inte torkar upp direkt.

Fördelar

  • Det här tipset är superfint för exakt skrivning.
  • Vattenbaserad och säkerställer minimal genomträngning
  • Väskan är väl förpackad i en mjuk vinylförvaringspåse
  • Har 18 unika och livfulla färger

Nackdelar

  • Vissa av dessa highlighters kan vara svåra att klippa av.

I allmänhet är dessa highlighters den bästa valutan för pengarna.

De är att rekommendera för köpare som föredrar en smidig skrivupplevelse och enastående prestanda.

4. Ohuhu 36 Färger Konstmarkörer

Dessa no-bleed markörer för färgning är designade med flexibla dubbla spetsar. Du kan använda borstspetsen för att skugga, färga och blanda. Under tiden är den fina spetsen mer användbar när du skapar mindre detaljer.

För att inte tala om, det här setet innehåller totalt 36 färger som kommer med märkta färgkoder. Denna uppsättning innehåller både primär- och komplementfärger. Jag kan blanda dem väl för att ge en extra dimension till mitt arbete.

Bläcket torkar snabbt, vilket innebär att man blandar olika färger, och skiktning blir en piece of cake. Jag behöver inte oroa mig för att skapa fula fläckar eller fläckar i konstverket.

Att förvara och organisera dessa föremål är ingen svett eftersom de kommer med en behållare. Dessa pennor kommer med ett praktiskt fat som gör att jag kan organisera dem så att jag snabbt kan använda och förvara dem vid behov. Jag tycker att de färgkodade kepsarna är praktiska eftersom de gör att vi snabbt kan hitta rätt färg.

Ändå är några av dessa markörer mjukare jämfört med andra, särskilt de med borständar. De mjukare kommer med mer utmärkt pigmentutbetalning jämfört med fastare. De verkar också strimla snabbare vid spetsen.

Fördelar

  • Levereras med fantastiska 36 färger som innehåller märkta färgkoder
  • Säkerställer minimala fläckar och fläckar
  • En behållare gör den enkel att förvara och ordna efter varje användning
  • Tillverkad med extremt flexibla dubbla spetsar

Nackdelar

  • Vissa highlighters är mer skonsamma än andra.

Som avslutning låter dessa pennmärken dig göra nästan alla typer av kreativa projekt på ett ögonblick. De är mångsidiga och tvingar dig inte att spendera mer.

5.

ZEYAR Highlighter Pastellfärger

Den här produkten är ett bra alternativ om du inte vill spendera mer pengar på högkvalitativa markörer utan genomströmning. Dessa markörer är så prisvärda för deras kvalitet och prestanda, jag blev förvånad.

I mitt fall valde jag det här setet eftersom det är tillverkat med vattenbaserat, giftfritt och säkert att använda bläck. Dessutom är dessa markörer tillverkade med fin-board line spets. Jag kan enkelt rita fina linjer med hjälp av mejselspetsen och skapa flexibla skrivbredder.

Setet innehåller ett brett utbud av färger som kommer att smälta bra med mina olika konstverk. Den innehåller 6 fluorescerande färger och sex Macaron-färger. Dessa färger är bra för kreativa hantverk. Dessa pennmarkörer har en enkel och låg profil, perfekt för personer som värdesätter enkelhet.

Dessa highlighters är säkra att använda, även för små barn, eftersom bläcket fäster vid ASTM D-4236.

Dessa pennor är lätta att använda och orsakar inga blödningar på standardpapper.

Dessa highlighters tar dock slut på bläck snabbare än förväntat. Eftersom de inte varar länge måste vi snart köpa ett nytt set.

Fördelar

  • Tillverkad med spetsdesign av finskiva
  • Vattenbaserat, säkert att använda och giftfritt bläck
  • Finns i sex Macaron-färger samt 6 fluorescerande färger
  • Har en tydlig och okomplicerad utseendedesign
  • Du kommer att få färre fläckar, genomblödningsproblem och mindre av dem

Nackdelar

  • Bläcket tar slut snabbare än förväntat

Sammanfattningsvis är färgerna på dessa markörer imponerande. Kalligrafi handstil görs bäst med mejselspetsen.

6. Tomaxis TM-D24 Akvarellpensel

Vill du köpa markörer av premiumkvalitet som inte blöder för färgning? Dessa markörer är bra för att skapa dina konstverk.

Borstspetsen är bekväm att använda och är idealisk för att lära sig att skriva bokstäver. Mångfalden av färger är en bonus. Det är användbart för anteckningar och olika applikationer.

Eftersom dessa markörer kan skriva både i tjocka och tunna linjer, kan du skapa olika skisser, stilar och mönster med mindre ansträngning.

Dessa markörer är säkra att använda runt barn och är giftfria. Dess ASTM D-4236-certifiering kan ge dig sinnesfrid när du köper setet för dagligt bruk.

Vi är också garanterade att inte blöda eller smeta ut standardpapper, även om det är tunnare.

Bläcket är säkert och har inte en stark lukt till skillnad från andra alternativ. Jag kan lätt bära runt dessa markörer eftersom de är bärbara. Jag gillar den här produktens utrymmeskonservativa förpackning. Förvaringsväskan är designad med vikbar snäppstängning, så att jag bekvämt kan lägga den i min väska.

Kom ihåg att om du vill förlänga borstspetsarnas utmärkta prestanda, måste du använda den med extra försiktighet. Detta beror på att det verkar vara benäget att strimla snabbare än förväntat, särskilt om du använder det med mer tryck.

Fördelar

  • Ogiftigt, luktfritt och vattenbaserat bläck som inte blöder
  • Standardpapper är säkert från blödning och smuts
  • Tillåter användare att skriva i både tjocka och tunna linjer
  • Har en bärbar och utrymmesbesparande design

Nackdelar

  • Borstspetsen kräver skonsam hantering.

Dessa konstpenselmarkörer är en hel del. Du kan lita på dem även om du gillar olika typer av konstprojekt.

7. Aen Art Dual Tip Marker Pens

Konstnärer älskar markörer som inte blöder genom papper. Om du inte vill slösa bort pengar är denna produkt värd att investera i.

Säkert kommer du också att bli imponerad av dessa markörer med flera färgalternativ. Dessa pennor har coola funktioner som du inte hittar i några andra tillgängliga alternativ.

De har också två tips: en borstspets och en finspets. Borstspetsar är idealiska för färgning och kalligrafi, eftersom de kan täcka stora ytor.

Den fina spetsen är å andra sidan bra för att framhäva och framhäva detaljer med tunna linjer. Båda pennspetsarna är fria från kladdig smuts eller blödning genom papper.

Setet innehåller 24 vanliga färgvariationer. Dessa färger är också snyggt pigmenterade. Du kan använda dessa färger för att inspirera din kreativitet.

Dessa highlighters är säkrare för mig eftersom jag har en känslig näsa och är benägen att få hudallergier. Dessa highlighters är gjorda av giftfria, ofarliga ämnen så att du inte behöver oroa dig för att huden kliar.

Det här alternativet är överkomligt. Dessa alternativ är överkomliga och jag har inte pengar att köpa pennmärken. För att undvika uttorkning är det bäst att hålla markörerna stängda.

Fördelar

  • Tillverkad med bekväma dubbla spetsar
  • Ingen blödning eller kladd på båda punkterna
  • Finns i 24 vanliga och pigmenterade färgvarianter
  • Tillverkad av säkra att använda och giftfria material
  • Stort värde för en budgetvänlig highlighter-set

Nackdelar

  • Det verkar vara mer känsligt för att torka ut snabbare än förväntat

Det här alternativet är bra för nybörjare eller de som vill ha en mer prisvärd uppsättning highlighters.

8. Tombow 56167 Dual Brush Pen

Jag skulle hellre investera i högkvalitativa markörer än lågkvalitativa. Även om detta innebär att jag måste spendera mer i förväg är det värt det. Det är därför jag är ett troget fan av Tombow highlighters. De rekommenderas starkt för professionellt hantverk och konst.

De dubbla borstpennorna har en flexibel, mångsidig nylonfiberspets i ena änden. Du kan justera trycket för att skapa djärva eller medelstora slag. Under tiden är den fina spetsen i andra änden för snygga raka linjer eller smidig skrift. Det är fantastiskt att spetsarna rengör sig själva efter blandning.

Jag använder dessa konstmarkörer när jag arbetar med akvarellillustrationer, penselbokstäver, journalföring, konst och kalligrafi.

Jag tycker att dessa alternativ är ett bättre alternativ eftersom de är praktiska för flera olika ändamål.

Jag gillar den färglösa mixerpennan eftersom den exceptionellt blandar och mjukar upp färger och bildar en akvarelleffekt. Eftersom bläcket är lätt att blanda och vattenbaserat kan jag använda den färglösa mixerpennan eller använda två färger tillsammans.

Denna produkt, precis som andra högkvalitativa alternativ, är gjord med hjälp av icke-blödande och luktfria, giftiga, icke-giftiga samt icke-blödande funktioner.

Tombow är ett pålitligt varumärke som är välkänt. Det betyder att deras produkter förväntas vara något dyrare än de från andra märken. Detta beror på att varumärket inte gör kunder över hela världen besvikna.

Fördelar

  • Idealisk för konst och professionellt hantverk
  • Har en superstabil nylonborstspets
  • Fin spets kan garantera konsekventa linjer
  • Medföljer en färglös mixerpenna och bläck som är lätt att blanda
  • Den är luktfri, blödande och giftfri.

Nackdelar

  • Inte ett av de mest prisvärda alternativen som finns

9. Soucolor Dual Tip Brush Markers

Dessa Soucolor pennmarkörer med två spetsar rekommenderas starkt för att rita, skriva, färglägga och skriva. Dessa pennmarkörer fungerar felfritt och är ett bra komplement till min konstsamling. Dessa 32 färgvarianter är levande, eftersom de släpper lös min kreativitet.

Den dubbla spetsdesignen på dessa markörer är bekväm. Den här fina spetsen mäter 0,4 mm och är perfekt för att rita linjer och detaljer, samt intrikata målarböcker och skrivande.

Borstspetsen används också för att måla, rita, handskriva och färglägga. Den mäter 1-2 mm. Du kan skapa nästan alla typer av konstverk med dem, som du kan se.

Fina spetsmarkörer som inte blöder är det bästa alternativet. De är inte benägna att läcka och ger endast minimal blödning genom det tunnaste papperet. Dessa markörer kommer inte med irriterande lukter, till skillnad från andra alternativ där ute.

Dessa pennmärken är onekligen effektiva skol- och kontorsmaterial som du inte bör missa. Eftersom de är praktiska kan jag ta dem med mig vart jag än går, speciellt när jag är ute för arbetsrelaterade aktiviteter.

Dessa markörer är en bra presentidé till vänner, familj eller kollegor. De är lätta att använda, säkra och prisvärda.

Ändå och allt, färgerna som anges på markörens lock representerar inte exakt den faktiska färgen på pennmarkören. Detta är obekvämt och kan vara förvirrande, särskilt om jag är för fokuserad på min konst.

Fördelar

  • Denna fina spets mäter 0,4 mm och är perfekt för att skriva detaljerade anteckningar
  • Borstspetsen, som mäter 1-2 mm, skapar djärva och levande linjer
  • Vattenbaserat, blödande, icke-läckande och luktfritt bläck
  • Finns i 32 färger
  • Denna praktiska presentidé är perfekt för hantverks- och konstälskare

Nackdelar

  • Färgerna på locket representerar inte exakt den faktiska färgen på markören.

Slutligen var pennmarkörer precis vad jag letade efter till en prislapp som inte kunde slås för värdet.

10. Crayola Fineline Markers 58-7713

Detta märke rekommenderades av en vän när jag letade efter tunna markörer som inte blöder och pålitliga. Sedan dess ser jag till att alltid ha dessa markörer i väskan.

Dessa markörer kan användas för detaljfärgning. De är tillverkade av giftfria material, så jag kan vara säker på att de inte skadar min hälsa vid frekvent användning.

Dessa markörer är min favorit eftersom de ger mig en hållbar färg. Dessa är fantastiska när det gäller att säkerställa en elegant layout för djärva resultat. De fina linjespetsarna är speciellt avsedda att ge noggrannhet även när man färgar i små områden med komplexa mönster.

Dessutom innehåller detta set totalt 12 klassiska färger. Jag är imponerad av hur färgerna är designade. Jag älskar de lugnande, fylliga färgerna som de kommer i. Det låter mig njuta av varje konstverk med ett lugnt, coolt och färgstarkt resultat.

Dessa fina linjemarkörer kan bäras runt så att jag kan fortsätta njuta av mina målarprojekt oavsett var jag är. Det gör att jag kan färglägga och koppla av på vilken typ av fordon, buss eller soffa som helst.

Dessa föremål skulle säkert vara en hit att ge bort som presenter under julhelgen eller för andra tillfällen.

Dessa markörer är prisvärda och du behöver inte spendera extra mycket.

En mindre nackdel jag har observerat på dessa markörer är att bläckets färg inte matchar markörens lock. Detta är ett problem som jag hoppas att tillverkaren kommer att rätta till, särskilt för dem som redan arbetar för hårt för att göra sitt hantverk.

Fördelar

  • Papper tillåter inte blödningar
  • Tillverkad av giftfritt material
  • Garanterar snygg och avkopplande läggning
  • Den kommer med levande och varaktiga färger
  • Detta set kommer med 12 klassiska färger

Nackdelar

  • Markörens lock matchar inte bläckets färg.

Allt i beaktande är dessa fina linjemarkörer oöverträffade alternativ för köpare som letar efter prisvärda men ändå kvalitetsalternativ för detaljer, kreativ och avkopplande färgsättning.

Vad Du Ska Titta Efter När Du Köper Markörer Som Inte Blöder

Det här är köpguiden för den bästa markören utan blödning som passar dina behov.

Blandbarhet

Alla markörer kan inte blandas bra med vatten eller vått pigment. Om du önskar konstnärlig skuggning och en elegant, naturlig markör, välj markörer som låter dig blanda färger oavbrutet.

Formen på fatet

Välj markörer som kommer med tjocklek och form som inte orsakar något obehag för dina händer. Kom ihåg att långa färgsessioner inte behöver vara ansträngande om fatet är tjockare och kommer med en triangulär, rundad form.

Blöda igenom

Nästan alla anständiga kvalitetsmarkörer är inte helt befriade från genomblodningsproblem. Vissa markörer orsakar mycket lite genomblödning och de orsakar inte större skada på dina dokument, papper, anteckningar eller journaler.

För att säkerställa noll genomblödning, använd en bit tjockt papper mellan sidan du färglägger eller markerar, såväl som den bakom. Detta för att färgen inte ska tränga in på papperet under.

Pigmentbas

Det finns många marköralternativ. Vissa markörer kan vara antingen alkohol- eller vattenbaserade. Varje alternativ har för- och nackdelar. Vattenbaserade är idealiska för dramatiska och djärva färger; de torkar dock mer gradvis och försämrar standardpapper om du lägger på flera lager.

Å andra sidan kommer alkoholbaserade alternativ med en snabbtorkande förmåga och är blandbara. Trots det har de vanligtvis en starkare lukt som kan irritera användare med ett känsligt luktsinne.

Blöder Sharpies Med Fin Spets/ Blöder Sharpies Genom Papper

Sharpies som är designade med en fin spets är idealiska eftersom de skriver elegant. De blöder inte heller genom vanliga papper.

Sharpies med ultrafina spetsar ger ofta permanent färg när de kombineras med en fin skrivspets. Observera att det finns en tendens för dem att blöda något genom standardpapper.