2021 års Bästa Hudtonsmarkörer

Glädjen jag kände när jag fick mina första boxkritor är fortfarande en del av mig. Skolan var alltid spännande eftersom jag får rita alla möjliga färgglada saker som mitt fantasifulla huvud kunde komma på.

Idag förvandlades konsten till en stor passion för mig. Från kritor utforskade jag olika material för min konst. Markörer är mitt favoritverktyg eftersom de har en levande, ren applikation.

Det begränsade urvalet av hudtoner frustrerar mig mest. Som konstnär vill jag skapa konst som nära representerar de människor och saker som inspirerar min konst. Detta är svårt eftersom jag antingen måste arbeta med de få färgerna som finns eller blanda mina egna färger.

Många konst- och hantverksföretag har sina egna rader av hudfärgade markörer. Du bör också skaffa ett eget set. Så här är mina recensioner av de bästa hudtonsmarkörerna som finns, tillsammans med några köpguider som hjälper dig att komma igång.

Recensioner Av Bästa Hudtonsmarkör

1. Copic Ciao Hudmarkörer

Copic är ledande på denna marknad. Många illustratörer har uttryckt hur mycket de älskar konsttillbehör under detta varumärke, särskilt Copic Ciao Skin Markers. Setet innehåller sex skarpa hudfärger, från ljus till mörker.

Låt mig presentera varumärket. Det är ett japanskt företag som tillverkar alkoholbaserade markörer. Så småningom var dess produkter patroniserade av landets komiska industri. Baserat på dessa enkla fakta vet du redan att detta märke är pålitligt eftersom Japan är känt för manga och anime.

Många illustratörer har uttryckt hur mycket de älskar dessa konstmaterial. Dessa pennor är lika lätta att använda som andra pennor. Den skarpa hudfärgen appliceras utan ansträngning, och den kommer ut vackert när den har torkat ut.

Denna produkt är en uppgradering till de klassiska markörerna. Spetsen är superbred för exakta drag, och den medelbredda ger större täckning. De kompletterar varandra när de blandar toner och möjliggör en smidig applicering.

Copic-markörer kan fyllas på, vilket är en skillnad från andra märken. Istället för att köpa hela setet kan du bara fylla på med bläck för att spara. De är också idealiska för artister som har skapat ett fäste med sina vassar. De kunde spara sina originalskärp och fortsätta rita i många år till.

Spetsarna kan också bytas ut. Efter att ha använt spetsarna under en längre tid upplever många artister att deras spetsar är utslitna. Du kan sälja dem i förpackningar om tre till fem. Återigen, dessa pennor är en räddare.

Dessa pennor kan vara dyra, enligt vissa köpare. Pennans fantastiska färger och användarvänlighet gör den värd priset. Du kommer att spara pengar på lång sikt med påfyllningsbara bläck och utbytbara spetsar.

Fördelar

  • Sex nyanser från ljus till mörk
  • Tillverkad av ett japanskt märke som mangaartister litar på
  • Enkel, elegant applikation
  • Påfyllningsbart bläck, utbytbara spetsar
  • Superborstspetsar och breda spetsar

Nackdelar

  • Lite dyr

Det här setet har onekligen högkvalitativa markörer. Unna dig själv och investera i det för du kommer säkert att njuta av att använda det i flera år.

2. Arteza Hudtonskonstmarkörer

Dessa hudtonande markörer från arteza kan användas för att skapa ett större utbud av hudfärger. Ett paket kommer i 36 olika men blandbara pennor som ger din konst ett subtilt spektrum av färger.

Denna produkt har en blandning av ljusa och mörkare toner av apelsiner, bruna och rosa.

Var och en är pigmenterad, men kan blandas med andra färger för att skapa fantastiska variationer. Detta är bra för konstnärer som är särskilt intresserade av mjuka övergångar och realistiska teckningar.

Till exempel är högdagrar och skuggor på porträtt mycket beroende av ljussättning. Med dessa pennor kan ljusstyrkan och skärpan i detaljer fångas exakt. Värmen i nyanser kan också kapslas in väl för att ställa in den typ av stämning du vill gå efter.

Dessa hudfärgade markörer kan användas för att lägga till små detaljer som förstärker det naturliga utseendet på dina skisser. Du kan lägga till hårstrån, en lätt rodnad eller nötbruna ögon. Gör dina illustrationer levande med dessa skärpa.

Dubbla pennor kan användas för att rita och färglägga. Mejselspetsen möjliggör skarpa och tjocka linjer. Du kan använda den andra änden för att fylla i små utrymmen och lägga till små förbättringsfunktioner.

Det individuella höljet är också en bra funktion. Skärporna kommer i en triangulär form, med böjda kanter. Det förhindrar också att vassar rullar runt.

Däremot kan skiktning vara lite av ett problem. När du skapar kontraster som är mycket djupa, finns det en liten uppbyggnad. Jag föreslår att du är försiktig med blandningen. De fungerar fortfarande fantastiskt med ljuskontraster.

Fördelar

  • Ett bra urval av köttfärgade markörer
  • Den innehåller orange, bruna och rosa färger
  • Det är lätt att fånga skärpa och ljusstyrka.
  • Mejsel och fina spetsar
  • Perfekt för ljus och mjuk kontrast
  • Triangulär med böjda kanter

Nackdelar

  • Djupa lager lämnar uppbyggnad

Sammanfattningsvis rekommenderas dessa för älskare av subtil skuggning och intrikata detaljer. De kommer att utöka din befintliga färgpalett och ge liv åt dina skisser.

3. Crayola Ultra-Clean Multicultural Markers

Nästa punkt är en återgång till vår barndomsdag. Jag är verkligen glad att dela min recension av Crayola Ultra-Clean Washable Markers. För det första kommer det från ett ultimat favoritkonstföretag. Det är också ett varumärke som kan användas av alla.

Dessa Crayola hudtonande markörer är fantastiska. När jag var barn brukade jag färga min familj och vänners teckningar bruna. Ibland var färgerna fel. Det här var en svår tid för mig, eftersom det var mitt första försök att rita människor.

Företaget har nu en samling av 10 mångkulturella toner. Dessa markörer är älskade av barn och deras föräldrar. Dessa markörer tillåter inte bara barn att färga olika hudtyper exakt, utan lär dem också hur man uppskattar skönheten och mångfalden bland människor.

Denna produkt är bra för både barn och vuxna. Professionella konstnärer som älskar sagoböcker och tecknade illustrationer kommer att finna det användbart. Vuxna som helt enkelt tycker om att spendera tid med sina barn eller en lugn stund med journalföring kan också ta del av det roliga.

Vissa människor skulle kommentera att nyanserna är för mättade och markörspetsarna är för breda. Denna Crayola är designad för barn. Barn älskar generellt ljusa färger och stora teckningar så det är inga problem med dessa. Dessutom har de en giftfri och tvättbar formel, vilket gör dem säkra för barn och vänliga mot huden, tyger och andra ytor.

Fördelar

  • För både barn och vuxna finns det gott om roligt konstmaterial.
  • Har 10 mångkulturella toner
  • Använder en giftfri formel
  • Tvättbar om den appliceras på hud och tyger

Nackdelar

  • För vissa människor är nyanserna för mättade och spetsarna för brett

Ärligt talat passar den här produkten människor i alla åldrar. Det är ett roligt och kreativt verktyg som kan användas av barn, såväl som ett pedagogiskt verktyg.

4.

Tombow Porträtt Pennor

För konsthobbyister eller blivande konstnärer som vill ge sig ut på markörer bör Tombow Dual Brush Portrait Pens vara ditt val. De är nybörjarvänliga material som du kan experimentera med och utöka ditt hantverk med. De är också ett prisvärt alternativ!

Dessa skarpa hudtoner, som skiljer sig från tidigare produkter, är vattenbaserade. Detta betyder helt enkelt att de har en vattenlösning istället för en alkohol- och färgbläcklösning i de flesta pennor. På grund av detta blir vissa toner ljusare i jämförelse med de senare. Detta betyder dock inte att den ena tonen är överlägsen den andra. De har bara sin egen charm.

Var och en av de tio färgerna blir ljusa när de appliceras på ett medium. Dessutom kan den enkelt blandas med andra nyanser för att skapa en annan. Den kan också tvättas med den medföljande färglösa mixern för att skapa en mjuk nyans. Till ett lägre pris får du mer av de saker du betalar för.

Skärporna kommer också med två typer av nibs, en borstspets och en fin. Precis som alla andra penslar är borstspetsen mångsidig för att skapa lätta eller tunga drag beroende på vinkeln och trycket som görs. Den fina spetsen är å andra sidan mer robust för att rita, skriva eller detaljera. Detta set är ett perfekt alternativ för målare och kalligrafer.

De rekommenderas också för nybörjare som vill prova en akvarelleffekt på sin konst. Med sina dubbla spetsar är skiktning och blandning lätt. Borsten glider enkelt på papper. Det är en tillfredsställande syn att se en subtil färg komma fram från pennorna.

Tyvärr kanske professionella artister inte tycker om dem eftersom de saknar den livlighet som alkoholbaserade varumärken erbjuder. Du måste dock tänka på att detta är vattenlösningar och att de relativt sett kostar mindre.

Det här är de bästa markörerna att börja med innan du går vidare till de dyrare alkoholbaserade.

Fördelar

  • Blandbara subtila nyanser
  • Utrustad med en mångsidig borstspets och en fin
  • Glider mjukt på papper
  • Alternativ till alkoholbaserad penndesign som är mer prisvärd
  • Idealisk för nybörjare och hobbyister, målare och kalligrafer

Nackdelar

  • Generellt mindre levande än alkoholbaserade markörer

Denna uppsättning rekommenderas fortfarande för kalligrafer och lovande artister. Dessa prisvärda konstmarkörer av hög kvalitet gör det möjligt för dem att utforska och expandera världen av spetsar.

5. Ohuhu Hudtonsmarkörer

Om du börjar bli seriös med din porträttkonst, då är det dags att lägga vantarna på Ohuhu hudtonsmarkörer. Dessa är ett alkoholbaserat pennset med ett fantastiskt utbud av 24 hudnyanser från blekaste till mörkaste.

Detta är ett prisvärt alternativ. Alkoholbaserade spetsar är mer populära men dyra alternativ på grund av deras livlighet och livslängd. Denna produkt erbjuder både kvalitet och värde, utan att göra avkall på något av dessa. De är en fantastisk investering för artister som vill göra sina första alkoholbaserade hudtonsmarkörer.

Bläcket är rikt pigmenterat och skapar levande nyanser. De mörka nyanserna är djupa, djärva och representativa för vacker mörk hud, medan de ljusa är otroligt mjuka för ögonen för att fånga även den blekaste huden. Det finns också persika och rosa nyanser för ett varmare urval.

Pennan har en borstspets som är kopplad till en mejsel. De två spetsarna låter användaren justera slagbredden beroende på hur mycket tryck som appliceras. Det första tipset skapar ränder som är särskilt användbara vid kalligrafi och målning. Den senare har en bredare bas för att färga stora ytor och rita tunga linjer.

Definitivt bör nybörjare satsa på dessa vassa. Färgerna smälter oklanderligt och bläcket torkar snabbt. Dessutom är kepsarna färgkodade och märkta och organiserade i ett gratisfodral.

Du behöver inte oroa dig för fläckar och stökiga arbetsbord.

De är tyvärr inte påfyllningsbara. Du måste köpa ett set igen om dina nyanser tar slut. Men dessa markörer fungerar bra och kommer till ett överkomligt pris, så de är värda det för mig.

Fördelar

  • Fantastiskt utbud av hudtoner, från blek till mörk.
  • Prisvärda, nybörjarvänliga alkoholbaserade pennor
  • Borstspetsar för ränder, mejselspetsar för färgning av stora ytor och kraftiga linjer
  • Blanda väl och låt torka snabbt
  • Färgkodade kepsar och gratis fodral

Nackdelar

  • Kan inte fyllas på

De presterar beundransvärt, jämförbara med avancerade modeller. Dessa är ett utmärkt val för att experimentera med spritsorter.

6. Copic Sketch Hudtonsmarkörer

En annan imponerande produkt från Copic är Copic Sketch Skin Tone Markers. De är kända för sina premiumfärger och otroliga blandningsförmåga.

Sketch är lika imponerande som Ciao när det gäller att producera ett brett spektrum av färger. Det är ett litet urval av sex pennor som kan producera en mängd olika färger, inklusive de för personer med mörkare hudtoner. Sammantaget kan de också skapa kontrasterande men utsökta nyanser som hjälper dig att uppnå en autentisk look inspirerad av verklig belysning.

De är alkoholbaserade så färgerna förblir briljant intakta på ytan. De är också vattentäta och rivfria. Blandning och skiktning kan göras utan problem, och nyanserna håller hela livet.

De är unika eftersom de innehåller mycket bläck. De håller mycket längre än Ciao sharpies, enligt min erfarenhet. Mitt eget set har funnits med mig i många år. Så om du är en upptagen konstnär med en hög med skisser och mönster att göra, kommer dessa att hålla dig att rita ett tag.

Det individuella höljet har en minimalistisk design.

Kepsar är färgkodade på spetsarna. Locken är också märkta med markörens artikelnummer och namn. Att välja ut en färg går snabbare på detta sätt.

De kan dock bli dyra för köparna, även om det oftast bara är första gången. Om bläcket tar slut eller spetsarna blir överanvända kan du istället beställa bläckpåfyllningar och utbytestips. Detta är ett smart drag av detta märke.

Fördelar

  • Naturliga och vackra hudtoner
  • Det går att blanda och skikta utan svårighet
  • Permanent, vattentät och rivfri
  • Generös bläckmängd
  • Färgkodade spetsar och märkta lock
  • Du kan byta ut bläck och spetsar

Nackdelar

  • Den dyrare sidan

7. Adaxi Hudtonsmarkörer

Adaxi Skin Tone Markers utökar din pennsamling. Det här paketet innehåller 30 spetsar med dubbla tips som kan hjälpa dig att lösa dina hudfärgsproblem. Du kommer inte att ha några problem med att hitta rätt färg med sitt breda utbud av nyanser.

Detta set är ett utmärkt val för fans av jordfärger. Den har en mängd olika färger från pasteller till bruna som erbjuder slående djupa nyanser med bestående livfullhet. Varje färg är fantastisk för sig, men tillsammans gör de ett bättre intryck. Dessa färger kan användas för att skapa realistiska porträtt och natursköna landskap.

Applikationen är enkel. De glider smidigt och smälter lätt. Konstnärer kan skapa olika typer av konstverk med dessa oklanderliga hudtonsfärgade skärpa.

Dessa konstpennor kan användas på båda sidor. De har en fin kulspets för detaljer och en mejslad för färgning. De är perfekta för porträttteckning, modedesign och känslig journalföring.

Hela förpackningen är gjord för människor som alltid är på resande fot. Pennorna kommer i ett rektangulärt hölje som hindrar dem från att rulla. Allt förvaras i en liten svart bärväska med en genomskinlig plastbas inuti som håller dem organiserade och upprätt.

Denna produkt är min favorit. Jag kan ta den var som helst med dess praktiska förpackning. De färgade kepsarna kommer med siffror och nyansetiketter så att jag snabbt kan hitta de jag behöver.

De kodade locken är bekväma, men de tryckta etiketterna kan enkelt tas bort. Jag behövde skapa min egen färgkarta med det tomma kortet som medföljde skarporna. Det är faktiskt användbart eftersom färgproverna är mer exakta än deras lockfärger.

Fördelar

  • Breda och levande färgval, bra för fans av jordfärger
  • Felfri applicering och blandning
  • Dubbelsidig med kula och mejslade spetsar
  • Anti-roll design
  • Organiserad med en bärväska och en plastbotten
  • Inkluderar ett svart stockcard

Nackdelar

  • Capetiketter är lätta att gnida av
  • Kepsfärgerna kanske inte är exakta

Detta set erbjuder ett brett utbud av jord- och hudtoner. Det är också ett bekvämt val när man ska skissa människor och landskap på olika platser.

8. Arrtx Hudtonsmarkörer

Arrtx Skin Tone-markörerna utökar dina färgval. Setet innehåller 36 dubbelspetsade markörer, som är bra för färgläggning och skissning. Vad mer, du kan dela denna glädje genom att ge den i en presentförpackning till dina nära och kära!

Även om de tonala skillnaderna i det här paketet kanske inte är så nära som jag skulle vilja, är de användbara. Jag är den typen av konstnär som är noga med färger. Jag vill alltid ha en speciell nyans på min konst. En liten skillnad i ljushet eller mörker är märkbar så denna produkt kan ge mig rätt nyanser med mjuka tonala övergångar.

Bläcket i hudtonalkoholmarkörerna är pigmenterat. Både ljusa och mörka toner har en hel del färg så ett enda drag kan räcka för en rik applikation.

Alla färger kommer ut fulla, även på ett medium. De är lätta att blanda och strimlar inte.

Förpackningen är en i sitt slag. Markören förvaras i en fyrkantig låda med gångjärnslock. Detta fungerar som ett stativ för markörerna när de inte används. Pennorna är organiserade i rader med ett rutnät som håller dem upprätt. De kan förvaras i sina respektive konstförsörjningsrum, eller placeras på dina arbetsbord som dekoration.

De skulle också göra stora presenter till vänner som är konstnärer. Boxen har pastellfärger och delikata, sommarlika detaljer. Remmens handtag gör den lätt att bära överallt. Denna söta present skulle göra vem som helst glad!

En mindre nackdel är den tunna locketiketten. Skriften är avskrapad efter viss användning. Men jag gör alltid färgprover ändå för min egen referens. Genomskinliga tejper används också för att skydda ändarna.

Fördelar

  • Omfattande urval av pigmenterade hudtonsfärger
  • Nära liknande nyanser
  • För en rik applikation kan ett enda slag räcka
  • Jämn blandning och inga ränder
  • Unik design för presentförpackning

Nackdelar

  • Svag tryckta lockkoder

Dess färgpalett är dock vacker. Dess distinkta förpackning gör den också till en bedårande present till dig själv eller dina nära och kära.

9. Lmouchet Hudtonsmarkörer

Är du sugen på mer underbara toner för dina hudfärgade skärpningar? Ta tag i Lmouchet hudtonsmarkörer. Låt dig inte luras av dess fina namn. Dessa pennor kan verka dyra, men de är faktiskt ganska prisvärda.

Dessa alkoholbaserade tärningar kommer med mycket bläck.

Skuggorna är fantastiskt mättade och de sitter kvar även när de torkar ut. Dessutom matchar färgen på kepsarna de faktiska nyanserna. De ljuger inte när det gäller att skapa utsökta långvariga färger.

Jag älskar dess olika bruna toner. Det finns 11 av dem totalt. Det finns också dämpade färger för att lägga till variation och kontrast till de ljusa nyanserna. Dessa är mycket användbara när du lägger till ljusvariationer till dina illustrationer.

Blandning är verkligen en av dess styrkor. På grund av produktens enastående utbud av bleka och mörka nyanser och dubbla spetsar, är de tonala övergångarna mjuka och kontrasterande är möjliga. Porträtt och landskap kan göras lika naturliga som dina konstnärliga inspirationer.

Ett unikt tillskott är artisthandsken. Detta är oerhört användbart för att undvika kladd. Medan bläcket är permanent kan det ta lite tid att torka på konventionella media så det är alltid bäst att vara försiktig.

Produkten levereras med en tuschpenna och en pad. Det här är 30 ark slätt och jämnt papper som skärpa fungerar bäst med. Du kan använda detta för att träna färgkombinationer och rita.

Skärporna kan inte fyllas på igen. Det här är en enkel uppsättning konstverktyg, så jag är säker på att du snart har din andra.

Fördelar

  • Breda färg- och tonvariationer till fyndpris
  • Kommer med mycket bläck och korrekta lockfärger
  • Jämn applicering av fantastiska långvariga nyanser
  • Levereras med hjälpsam artisthandske och markeringsdyna

Nackdelar

  • Ej påfyllningsbara pennor

Som helhet är detta en bra affär. Den har många imponerande nyanser med gratis artistverktyg.

Du kan till och med få allt i en transaktion.

10. LymGazell Hudtonskonstmarkörer

LymGazell Skin Tone Markers låter dig ta en risk och låta fantasin flöda. Även som en fräsch spelare i denna kategori har dess färger mycket att erbjuda.

Först och främst finns spektrumet av ljusa och mörka nyanser i de 24 hudtonspennorna. Du kommer inte att ha svårt att blanda eller lägga färger i lager för att skapa rätt hudton för dig. Lägg märke till den subtila förändringen i värme och ljusstyrka när du ordnar dem efter nyanser.

Du kan också hitta en blandning av gula och rosa undertoner. Jag älskar att de är representativa för de olika hudtyperna som finns. Eftersom du kan rita modellerna exakt är de utmärkta för porträttskissning.

Denna produkt uppfyllde de höga krav som ställs av kända varumärken. Färgerna och kvaliteten på det alkoholbaserade bläcket är jämförbart olika. Dessa skärp är också dubbelnubbade med breda och fina spetsar som ger mångsidighet i skisser och stilar. De kommer också med en färglös mixer som hjälper dig att skapa den sömlösa gradienten i din konst.

På samma sätt erbjuder de bekvämligheten som andra pennsatser kommer in på. De enskilda markörerna har en antirull- och greppvänlig funktion med sitt triangulära hölje. Kepsarna är färgkodade och märkta för snabbt val. En svart påse medföljer för förvaring, organisation och transport av spetsar.

Alla dessa är tillgängliga till ett mycket överkomligt pris. Denna allt-i-ett-uppsättning av konst kommer att ge dig samma tillfredsställelse och prestanda som avancerade varumärken.

Föreställ dig hur mycket pengar du kan spara genom att använda den.

Det är fortfarande relativt nytt så köparna är ovilliga att investera. Var säker på att du inte kommer att bli besviken. Den har allt du behöver för din konst.

Fördelar

  • Kan jämföras med välkända varumärken
  • Hudton inklusive
  • Rimligt prissatta dubbla spetsar med triangulärt hölje
  • Levereras med en färglös mixer, färgade lock med etiketter
  • Bekväm, organiserad förvaring

Nackdelar

  • Relativt ny produkt

Detta för att dra slutsatsen att även nykomlingen kan komma ikapp med konstmarkörspel. Det är ett billigt brett sortiment av utsökta hudtonsfärger som kommer att överraska även de kända märkena.

Vad Du Ska Titta Efter När Du Köper Hudtonsmarkörer

Listan har allt! Du kämpar förmodligen för att hitta rätt hudtonsmarkör för din hud. Du kan få allt om du vill, eller hänvisa till den här listan med överväganden när du äntligen lägger ditt val i kundvagnen.

Dessa köpguider kan du lita på när du väljer din hudfärg.

Typer av bläcklösningar

Det finns två typer: vattenbaserade och alkoholbaserade bläcklösningar.

Alkoholbaserade markörers bläck är permanent och snabbtorkande på grund av sin alkoholhalt. Eftersom bläcket har en tung vikt är färgerna rika och lätta att applicera.

Å andra sidan har vattenbaserade konstpennor ljusare och mjukare färger på grund av sin vattniga lösning.

Beroende på din stil och preferenser kan du välja mellan dessa två.

Färgutbud

En större samling kommer att ha en större variation av färger. Du kan också förvänta dig att den har undertoner av gult eller rosa. Om du gillar skuggning, kontrast och detaljer är detta ett bra val. Om du föredrar tecknade illustrationer med mindre gradient kanske du tycker att en mindre palett är mer tilltalande.

Typ av tips/spetsar

Medan de flesta av dessa slingor är dubbelhövdade, skiljer sig spetsarna mellan märken. Det finns tre typer av konstpennspetsar tillgängliga: breda, fina och pensel. Fina och breda nibbar är vanligtvis fasta, medan borstar i allmänhet är flexibla när det gäller rörelse.

De varierar också på bredden på slagen. Du kan behöva prova dem först för att ta reda på vad som passar dig.

Bekvämlighet och organisation

Om du är en konstnär som byter arbetsstation, är en markörsats med en bärväska och ett stödgaller inuti lämpligt. Då kommer väskan att vara praktisk när du rör dig. Ett pennställ hjälper dig också att organisera dina konstverktyg. Efter användning kan du enkelt packa ihop och bara gå din väg.

Hitta en plats och skicka