De Bästa Papperen För Borstpennor För 2021

Alla papper är inte skapade lika. Du kommer att märka subtila skillnader i ådring, tjocklek och vithet samt konstruktion. Det krävs inget geni för att komma på att när du utför kalligrafiarbete eller bokstäver behöver du det bästa papperet för penselpennor.

Penselpennor tenderar att använda alkoholbaserat bläck, som kan sippra genom papperet och orsaka blödningar eller spökbilder. Du kan undvika detta genom att använda bästa möjliga papper för bokstäver.

I den här artikeln hjälper jag dig att hitta det bästa papperet för penselbokstäver som passar din stil, budget och övergripande behov. Läs vidare för att ta reda på vilken av tidningarna där ute som ger mycket för dina pengar.

Recensioner Av Bästa Papper För Borstpennor

1. Rhodia Head Häftad Pad

Det här är de två orden som jag använder för att beskriva detta häftade papper: lyxigt och silkeslent. Det är lätt det bästa papperet för handbokstäver på grund av hur slät ytan är. Med sitt superfina velängmaterial är det bara beroendeframkallande att skriva på detta papper.

Även om det är dyrt tycker jag att det är en bra balans mellan kvalitet och kvantitet här. En dyna kommer med 80 mikroperforerade ark. Du kan enkelt ta bort arken i A4-storlek från ryggraden. Tro mig, det har hänt så många gånger förut!

Om du är en vänsterman kommer du att gilla detta eftersom du inte behöver ta itu med de där irriterande övningsblocken som kommer i vägen för dina händer. Du kan träna genom att helt enkelt ta bort en sida.

Varje del är markerad med ett grått prickigt rutnät. De är inte lika självklara som andra papper, men de kan vara till hjälp om du behöver en guide för kalligrafi. Jag gillar det här för att vara ett övningspapper eftersom rutnätet fungerar som en guide för slagen utan att vara alltför uppenbart. Din kalligrafibokstäver lyser fortfarande igenom.

Jag gillar också att papperet har en klar vit färg, inte benvit eller krämfärgad, utan en äkta vit. Jag tror att detta är viktigt om du vill att färgerna på din penselpenna verkligen ska lysa.

Ytan är så slät att den inte skadar borstspetsar. De slits inte ut när de glider över ytan på detta papper effektivt. Enda nackdelen är att det är lite glansigt så att bläcket inte torkar lika snabbt. Detta borde inte vara ett problem om du använder ett snabbtorkande bläck. Om du använder vått bläck måste du dock vänta lite längre tills det torkar helt. Annars kommer bläcket att smetas ut på papperet.

Jag älskar dock att du fortfarande har gott om tid att blanda detta. Om du använder medium som akvarell kommer du att gilla att det ger dig mer tid att blanda dina färger innan det lägger sig helt.

Jag kan intyga det faktum att detta papper är resistent mot blödningar. Jag har använt tjockare bläck och mörkare färger men det finns heller inga tecken på spökbilder.

Det är en ganska praktisk dyna att ta med också. Omslaget är slitstarkt, så jag kan bara stoppa det i min väska.

Fördelar

  • Slät yta
  • Ljus vit färg
  • Du kan riva sidorna rent
  • Slitstarkt skydd
  • blöder inte
  • Inga spöken

Nackdelar

  • För att undvika smetning måste tjockare bläck torka längre.

Om du har pengar är detta ett utmärkt val. Detta är ett bra alternativ om du vill skapa konstverk av hög kvalitet. Även om det är dyrare, tror jag att varje artist borde äga en för speciella projekt.

2. HP Printer Paper Premium 32

Min strävan efter det perfekta billiga men bra kvalitetspapperet för kalligrafi ledde mig till detta. Det är ett tryckpapper så jag förväntade mig inte mycket. Jag behövde bara papper att öva min kalligrafi på utan att bryta banken.

Men den här överraskade mig med sin kvalitet. Det är verkligen ett premiumpapper, troget sitt namn.

Dess främsta försäljningsargument är dess stora kvantitet. Du kommer att få många papper till ett mycket överkomligt pris som räcker länge. Den är fortfarande i bra skick. Det är i första hand ett tryckpapper, så fortsätt och använd detta för en mängd olika ändamål.

Papperet har en slät yta. Mina borstpennor glider utan ansträngning över den. Med detta upplevde och såg jag inte några slitningar på mina borstspetsar. Dina borstpennor kommer att hålla länge om du använder denna.

Tjockleken är precis lagom. Det är ett av de bästa av alla tryckpapper jag har använt. Jag använde olika typer av pennor och det fungerade ganska bra, med funktioner utan blödning och inga spökbilder som säkert kommer att glädja många av kalligrafiartisterna där ute. Som ett övningspapper för kalligrafi är detta utan tvekan ett bra alternativ.

Det låter alla färger av bläck lysa igenom, vilket jag gillar. Bläcket bleknar inte bort eller missfärgas eftersom det har Colorlok-teknologi. Denna unika teknik gör att färgerna förblir levande under lång tid. Svart bläck ser verkligen svart ut. Det är också syrafritt, så papperet blir inte gult övertid.

Den är tjock och tung, vilket säger mycket om hur tjock den egentligen är.

Jag uppskattar också att tillverkaren hämtar materialen från en förnybar skog. Om du är medveten om vilken påverkan din hobby har på miljön, skulle du vilja ha det här mer. Det är ett bra val för miljömedvetna individer där ute.

Den enda nackdelen jag kan hitta med detta papper är att penselmarkörerna har en tendens att gnissla när du skriver dem på detta. Det är inte en stor nackdel men det kan bli irriterande.

Fördelar

  • Många papper till ett överkomligt pris
  • Tjockt för ett tryckpapper
  • Har en slät yta
  • Det behöver inte blöda igenom
  • Skadar inte spetsarna
  • Ändrar inte färgerna

Nackdelar

  • Pirrande ljud när du skriver på den

Det här är ett bra papper att ha med sig. Detta papper är perfekt för alla konstnärer som behöver papper av hög kvalitet, eller om du bara behöver skriva ut papper.

3. Canson XL Series Marker Paper

Har du letat efter det bästa övningspappret för handbokstäver? Halvgenomskinliga papper som detta är mina rekommendationer. På grund av sin genomskinliga komponent är den speciellt utformad för att skissa och rita. Det kan också användas som spårpapper. Placera den bara över bokstäverna i din kalligrafiövningsbok. Du behöver inga extra sidor för övningsboken. Skaffa det här papperet så är du jättebra.

Setet innehåller 100 ark papper. Det här papperet räcker ett tag, även om jag använder det ganska ofta. Det fungerar utmärkt med olika pennor och pennor. Detta papper var lätt att använda med de penselpennor som jag har. Den glider så lätt på ytan. Mina borstpennor skadas inte av att de fastnar. Jag har också provat att använda detta på pennor i kalligrafistil och det var inte repigt.

Min dopppenna fastnade inte på papperet eller fångade några fibrer.

Detta papper är syrafritt, precis som det tidigare. Detta papper är perfekt för specialprojekt eftersom det inte gulnar med tiden.

En nackdel som jag kan tycka är att dessa papper är för glansiga för pennor av geltyp. De är bra för penselpennor men om du vill använda dina gelpennor för bokstäver kan du bli besviken. Speciellt de vita fäster inte alltför bra på sin glansiga yta.

Den är också väldigt tunn. Den är också väldigt tunn. För att undvika skrynkligt papper rekommenderar jag att du håller papperet på alla kanter medan du raderar.

Dessutom, om du letar efter papper för Tombow-markörer, kommer du att gilla detta. Detta papper är så smidigt att mina Tombow-markörer glider på det.

Fördelar

  • Prisvärd
  • Innehåller en mängd olika papper
  • Kan användas för spårning
  • Blöder inte genom nästa sida
  • Slät yta
  • Använd med dopppennor

Nackdelar

  • Gelpennor i vitt torkar inte lätt
  • Tunt papper

Kalligrafiälskare kommer att älska dessa papper. Om du letar efter en bra partner till din penselpenna, prova dessa genomskinliga. Genomskinliga papper gör det lättare att spåra. Det här är ett bra papper för övning. Det är inte dyrt och kompatibelt med många pennor.

4. Strathmore 300 Series Bristol Smooth Pad

Oavsett om du arbetar med penselpennor, air brushes, bläck i doppstil, pennor eller någon form av skrivmedium, kommer detta papper att leverera. Det är svårt att hitta ett annat papper av så hög kvalitet. Allt om detta papper skriker hög kvalitet från dess glansiga yta till dess robusta och tjocka konstruktion.

Denna 45 kg.

Artists dream – 270gsm papper Den fungerar på alla typer av skrivmaterial, så om du gillar kalligrafi, teckning, skissning eller bokstäver kommer detta att tjäna dig väl. Jag har använt den tunga typen av bläck på detta papper och det höll sig ganska bra. Det absorberade inte vattenfärger. Det förblev intakt och rakt, plus att det inte skrynklades efter att bläcket hade torkat.

Om du främst använder penselpennor med kraftigt bläck så kommer du inte ha problem med detta eftersom det fördelar bläcket ordentligt. Jag kan också säga att det smälter fint. Bläcket sätter sig inte på ytan. Du har fortfarande gott om tid att blanda dina färger för att få den effekt du vill ha.

Priset är överkomligt, kommer med 20 ark. Men om du letar efter en övningsplatta kan du behöva köpa mer än en pad, vilket så småningom kan bli dyrt. Det är ett bra köp för sin kvalitet.

Pappren hålls samman med lim. De lossnar lätt om du river av sidorna. Jag behövde inte använda för mycket kraft för att ta bort ett papper. Jag gillar hur släta ytorna är. Både fram- och baksidan har samma nivå av jämnhet, så du kan använda vilken som helst av dessa sidor för dina konstprojekt.

Den är ganska tjock. Även om jag använder en tjock bläck så blöder inte bläcket genom papperet. Jag har med säkerhet använt alkoholbaserade markörer här.

Ni vet alla att alkoholbaserade markörer kan mätta papper. Ghosting är inte ett problem på baksidan så jag kan fortfarande använda bakdelen för att träna.

Jag har heller inte märkt någon missfärgning på pappret eftersom det inte blir gult efter ett tag. Så om du gör konstverk som du vill visa upp kan detta vara en bra papperskälla.

Var bara försiktig när du raderar något på den. Du kommer att skada den om du använder för många slag.

De har också varit väldigt hållbara. Oavsett hur många gånger jag använder dem på papper så verkar de inte vara skadade. Jag har sparat pengar på att köpa ersättningsspetsar genom att använda detta papper.

Fördelar

  • Klarar tungt bläck
  • Passar blandning
  • Blir inte lätt mättad
  • Papper kommer rent från dynan
  • Du kan använda fram- och baksidan
  • Blödningssäker

Nackdelar

  • Lite dyr

Detta papper är viktigt för borstmarkörer. Du kan verkligen inte gå fel med det oavsett vilken penna du använder. Den är robust, smälter fint och har en slät yta som gör kalligrafi och ritning lättare.

5. 5.

Denna enhet är inte undantaget. Varumärket producerar mycket bra papper. Detta 45kg/260g papper har en syrafri yta och kan användas för många konstprojekt. En block levereras med 25 ark, som är lämplig för de speciella skriv- och ritbehov. Du kan använda dina penselpennor på detta eller prova andra medier som pennor, bläck och pennor.

Detta papper är perfekt för penselpennor. Den är tillräckligt tjock för att tåla tung vätska. Om du har saftiga penselpennor behöver du inte oroa dig för att bläcket kommer att mätta och skrynkla papperet.

Pennan är icke-sur, vilket betyder att den inte ändrar bläckets färg och förblir vit. Bläckfärgerna är levande.

Den håller definitivt bläcket bra. Till en början sitter det på ytan av papperet och du kan fortfarande blanda med det. Det är lätt att sprida färgerna. Det torkar snabbt och det ändrar inte strukturen på papperet.

Den är också resistent mot raderingar. Med andra papper måste du vara extremt försiktig så att du inte lägger för mycket tryck när du raderar eftersom det kan förstöra fibrerna i papperet. Med detta är det inte ett så stort problem.

Jag märkte en sak: det här papperet är inte lika blödningssäkert som andra papper, speciellt om du använder syrabaserade pennor. Vissa färger kommer fortfarande att blöda. Fineliners kommer att kräva att du väntar längre på att bläcket ska torka eftersom de inte torkar bra på detta papper. Du måste vara noga med att inte smeta blött bläck över hela papperet.

Fördelar

  • Tjockt papper
  • Slät yta
  • Håller bläcket bra
  • Blir inte skrynklig när bläcket torkar
  • Markörfärger förblir levande
  • Blandbart
  • Bra raderbarhet
  • När du använder fineliners, låt det torka längre
  • Alkoholbaserade markörer kan blöda igenom

Trots dess nackdelar är detta papper fortfarande ett bra köp. Jag skulle föreslå detta papper för dem som gillar att skissa innan färgläggning. Eftersom det tar emot raderingarna bättre än andra papper kommer du att kunna bevara papperets integritet även när du begår misstag.

6. Inc. Peter Pauper Press Brush Lettering Practice Paper

Letar du efter en horisontell dyna? Ställ in siktet på detta övningspapper. Den är avsedd som ett penselbokstäverpapper.

Det är det perfekta papperet för Arteza-penselpennor och andra penselpennor i kalligrafistil eftersom det kommer med många funktioner som är perfekta för att träna.

För det första är ytan på detta papper mycket slät. Detta papper är tillräckligt smidigt för att dina penslar ska glida på. Du kommer att upptäcka att spetsarna på dina borstar kan skadas ganska ofta när du tränar kalligrafi. Friktionen mot pappersytan kan slita ut fibrerna i borstspetsarna. Men när du använder ett högkvalitativt papper med en slät yta precis som det här, kan dina penslar hålla länge.

En annan sak som gör detta till ett utmärkt val för kalligrafibokstäver är dess lättfärgade rutnät. Det är till för att hjälpa dig att göra konsekventa slag och inte vara för påträngande. Pappren är också lätta, så de är lättare att arbeta med och behändiga att ta med sig. Detta övningspapper är bra för nybörjare som fortfarande behöver använda guider för att säkerställa enhetlig handstil.

Den är sann mot sitt ord, den är blödningssäker. Jag har provat massor av alkoholbaserade pennor och detta övningspapper håller väl. Även när bläcket är väldigt saftigt suger papperet upp mycket bra utan att blöda på andra sidan.

Du kan enkelt riva sidorna från papperet. Limmet håller ihop papperen. Den slits av från sin limmade del ganska lätt och blir inte deformerad.

Denna produkt är också mycket prisvärd, med 80 pappersark ingår. Det är ett stort värde för pengarna. Om du har en stram budget och letar efter en prisvärd övningsplatta som inte kompromissar med kvaliteten, skulle detta vara ett utmärkt val.

Det är inte lika mångsidigt som annat papper. Den används främst för att öva på din bokstäver, så om du behöver ett papper för att skissa eller rita, kommer det inte att fungera.

Fördelar

Nackdelar

  • Inte lika mångsidig som andra tidningar

Det är en fantastisk tidning som håller vad de lovar. Det kan konkurrera bra med andra dyrare märken av papper. Detta är föremålet du bör överväga om du behöver ett papper som du kan använda för bokstäver.

7. Prathed Sangwongvanich Brush Pens Paper

Har du inte tillräckligt med övningspapper i din kalligrafibok? Du behöver inte oroa dig för det eftersom du fortfarande kan träna mycket med hjälppennor. Detta är ett spårningsark.

Du kan placera de genomskinliga arken ovanpå kalligrafibokens övningssidor. Övningssidorna behöver inte skrivas ut. Ta bara med dessa papper och du är bra att gå.

Detta paket innehåller 100 ark kalkerpapper. Detta är mycket papper för priset. Detta papper är ett utmärkt val för människor med en budget. Jag skulle säga att dess kvalitet inte är i nivå med de dyrare tidningarna som nämns ovan, men för ett övningsblad går det inte att slå. Det är inget bra papper, men det är ändå ett bra övningsblad.

Alkoholbaserat bläck kan blöda igenom om du använder det. Detta papper skulle vara idealiskt för mindre mättat bläck eller alkoholfria penselpennor. Detta papper används mest som ett övningsblad, så det är ingen större fråga. Om du har speciella projekt kanske det inte är rätt papper att använda.

Den har en slät yta som gör att penselpennor kan glida över den. Det är ett bra övningsblad att använda på lång sikt. Jag märker inget slitage på mina borstspetsar.

Fördelar

  • Detta kan användas för att spåra
  • Fungerar bra med penselpennor
  • Levereras med många spårark
  • Slät yta
  • Prisvärd

Nackdelar

  • Alkoholbaserat bläck kan blöda igenom

Även om dessa papper kommer med några nackdelar, såsom genomblodning, är det fortfarande ett måste. Du får mycket papper i ett paket, och det är billigt. Detta är ett bra alternativ om du letar efter papper för handbokstäver och inte vill slösa med papper.

8. Kelly Skapar Stora Penselbokpappersdynor

Detta är inte ett kalligrafipapper. Det svarta omslaget kan få det att se ut som ett svart papper, men insidan är fylld med vita papper. Den kommer med allt du kan behöva för att lära dig att göra kalligrafi. Det är ett pappersblock men det är också en kalligrafibok som är lämplig för nybörjare.

Den här boken har bra instruktioner för kalligrafi. Även om det inte går in på detaljer finns det många bra tips och instruktioner som kommer att vara till hjälp för nybörjare. Jag önskar att den kom med fler bokstäver stilar men som en grundläggande bok plus pappersblock är det fortfarande ett måste. Den kommer med både versaler och gemener.

Detta rekommenderar att du endast använder stora borstar. Om du vill fortsätta öva med små borstar kanske detta inte passar bäst.

Du hittar många arbetsblad samt kalkerpapper. Allt du behöver är dina borstpennor och du är redo att gå.

Spiralryggraden är både ett för- och ett nackdel. Det är bra eftersom det håller dynorna platta om du vill träna. Om du måste riva en sida kommer den att lämna dig med en oattraktiv del. Om du inte vill att den trasiga delen sticker ut måste du trimma den.

Fördelar

  • Perfekt för nybörjare
  • Kommer med instruktioner
  • Gör arbetsblad
  • Inkluderar ett stort antal spårningsark
  • Prisvärd

Nackdelar

  • En spiralryggrad

Om du letar efter ett slags papper för penslar som också kommer med några kalligrafiinstruktioner, så skulle detta vara ett bra alternativ för dig.

Den har allt du behöver veta för att komma igång. Du kan överväga att leta någon annanstans om du bara behöver tomt papper att använda med din kalligrafibok.

9. Kalligrafipapper Av Patrick Crawford

Sneddrag är svåra att göra när du övar kalligrafi. Ibland kan du inte få konsekventa resultat. Sedan hittade jag detta skrivpapper som förändrade mitt liv. Var har det här skrivpappret varit hela tiden jag tränade? Kalligrafientusiaster som kämpar med sina sneda drag kommer att uppskatta detta papper.

Det som skiljer detta från alla papper för penselpennor där ute är att det kommer med ett diagonalt rutnät. Det gör att du kan förbli konsekvent i dina slag. Om du fortfarande behöver guider på ditt papper, skaffa detta papper.

Till ett överkomligt pris kommer det redan med många papper. Detta är ett bra alternativ för nybörjare, som kommer att behöva använda mycket papper för att förbättra sina färdigheter. När det gäller kvaliteten så är den relativt bra. Det är inte det bästa jämfört med dyrare papper men det är fortfarande där uppe när det kommer till tjocklek.

Det finns dock en viss blödning. Det händer inte hela tiden och det mättar inte papperet helt men det kan fortfarande märkas. Jag skulle föreslå att du river av en sida så att du kan arbeta bekvämt utan att oroa dig för att det kommer att blöda.

Jag märkte också att även om den har en slät yta, så finns det några ojämnheter som orsakar friktion mot penselpennorna. Slagen är inte lika exakta. Även om det inte märks så kan du ha svårt att uthärda om du är medveten om dessa saker.

Det är ett bra papper att öva på, trots nackdelarna. En uppsättning av detta kan hålla mig länge. Jag övar mycket, så det hjälper verkligen att jag inte bryter banken med detta papper.

Fördelar

  • Idealisk för lutande slag
  • Det är jättebra att öva på
  • Massor av övningsblad medföljer
  • Alternativ överkomligt
  • Ibland kan det blöda igenom
  • Det finns en viss strävhet på ytan

Det är ett bra papper att köpa om du vill ha en bra balans mellan kvantitet och kvalitet. Det finns några nackdelar, men dessa kan förbises i ljuset av dess överkomliga priser. Du kommer att bli hårt pressad att hitta ett papper i samma prisklass som har samma kvalitet.

10. Grace Song Brush Pen Bokstäver

Det här är inte bara ett papper för att öva på dina handbokstäver. Den här boken är utformad för att hjälpa nybörjare att lära sig bokstäver. Det tar ett heltäckande tillvägagångssätt för att instruera läsarna.

Det lär dig bokstäver stilar, men det ger dig också DIY-projekt och bokstäver idéer. Den lär nybörjare hur de kan ta reda på sin stil och bemästra sina slag så att deras bokstäver kommer ut konsekvent och snyggt.

Stegen är enkla att följa även för den mest erfarna nybörjaren. Allt är upplagt på ett steg-för-steg sätt, så det är lätt att följa. De givna DIY-projekten är också intressanta och användbara i verkligheten. Det skulle vara trevligt om det fanns fler övningsblad. Det finns en övningssektion men du kanske måste skaffa extra tomma papper eller kalkerpapper för att arbeta mer med dina slag.

Det här är mer än bara en bok eftersom det är mer en inspirerande bok. Författaren lägger mycket tid på att uppmuntra sina läsare, även när de kämpar med sina framsteg. Hon guidar dig också om hur du blir mer konsekvent i studierna även om du inte har mycket tid på dig.

När det gäller kvaliteten på papperen är de bra och jämförbara med dyra papper. Du kommer inte att få många övningsblad eftersom det är en instruktionsbok. Du kommer fortfarande att behöva skaffa extra papper om du vill fortsätta träna.

Fördelar

  • Enkelt att följa instruktionerna
  • Hjälper dig att skapa din signaturstil
  • Inkluderar gör-det-själv-projekt
  • Avsnitt om god praxis

Nackdelar

  • Begränsade övningsblad

Om du också är i behov av instruktioner om hur man gör kalligrafi bör detta vara ett bra val. Denna pad har fullständig information och genomtänkta detaljer om hur man gör kalligrafi. Det är verkligen ett måste för nybörjare.

Vad Man Ska Titta Efter När Man Köper Papper Till Penselpennor

Du kanske inte kan se skillnaderna i kvalitet när du köper papper för penselbokstäver. Men för att säkerställa att du köper rätt, här är några faktorer som du måste nollställa:

Slät yta

Vad är det som gör det så viktigt att välja en slätare yta för ditt märkpapper än en med en grov eller kornig yta? Det beror på att penselpennor vanligtvis är gjorda av filtmaterial. När filtspetsen löper över papprets yta leder det till slitage. Din tuschpenna är mer mottaglig för nötning och skadas om den går över grövre ytor. Den tappar sin elasticitet och kan ge ett annat penseldrag.

När detta händer kan du behöva börja om från början. Det sliter på dina borstpennor snabbare, så du kanske måste köpa ett nytt set även om din nuvarande har gott om bläck.

Jag vet inte om dig men jag tror att det är bättre att spendera lite mer pengar på papper av god kvalitet än att förstöra din dyra uppsättning penselpennor och köpa en ny. Så i princip kan ett slätt penselpapper spara massor av pengar.

Kontrollera fibrerna och ytan på papperet innan du köper. Är papperet för kornigt? Finns det många gupp på ytan? Det är lätt att se hur slät ytan är genom att bara titta på den. Om den är för matt kan den vara för grov. Du kanske vill försöka få några prover innan du fyller på med dem.

Du bör också kunna använda båda sidor av ditt papper.

Alla papper har inte samma kvalitetsnivå på båda sidor. Ena sidan kan vara mer sträv än den andra. Det är viktigt att undersöka kvaliteten på varje sida av papperet.

Blödningssäker

Som tidigare nämnts använder penselpennor vanligtvis alkoholbaserat bläck, som verkligen har en tendens att blöda genom papper. Ju tunnare ditt papper är, desto mer benäget är det att blöda och spöka.

Blödningssäkra papper torkar också bra. Det skrumpnar inte när det torkar som tunt papper eller papper av låg kvalitet. Om du använder en markör för att färga vatten och ska doppa spetsen i vatten, se till att mäta tjockleken på papperet för att bestämma dess blödningsbeständiga egenskaper.

Varaktighet

Du måste ha raderingar om du planerar att använda pennor. Vissa papper av låg kvalitet där ute kan lätt gå sönder om du använder suddgummi. Leta efter de som fortfarande kan behålla sin struktur även när du använder suddgummi.

Storlek

Fundera på vilken storlek du får. Detta beror på dina personliga preferenser. Du kan köpa olika storlekar av papper för att säkerställa att du har en mängd olika alternativ för kalligrafi och konst.

Du kan hitta horisontella kuddar också. Ta reda på hur de kan separeras. Du kan lätt riva sidorna av en trampdyna om den har en tandköttsrygg.

Kvantitet

Jämför priserna på olika märken för att ta reda på hur många papper som finns i ett paket. Du kan jämföra priserna för att spara pengar. Du bör veta att mer inte alltid betyder bättre.

Även om det är bra att ha fler papper i ett paket, är det fortfarande bättre att köpa tjockt papper. Slösa inte dina pengar på billigt papper som inte kommer att kunna köra din kalligrafi och konstverk. Du måste hitta en balans mellan kvalitet och kvantitet.

Livslängd

Du bör också tänka på papprets hållbarhet. Klarar den tidens tand? Vissa papper kan gulna och missfärgas med tiden när de utsätts för syre eller fukt. Du bör leta efter ett papper som inte gör detta.

Pris

Hur mycket kommer det att kosta dig att köpa det pappret? Dyra högkvalitativa papper är inte värda att spendera om du bara använder dem för övning. Det är bättre att spara pengar och köpa något billigare. Lägg undan dina högkvalitativa men höga prislappspapper för speciella projekt.

Det Finns Andra Viktiga Faktorer Att Ta Hänsyn Till

Vad är ett papper för penselpennor?

Papper för penselpennor är specialpapper designade för ändamål som ritning, skissning och kalligrafi. Dessa är vanligtvis tjockare än vanligt tryckpapper. Medan vissa av dessa har en rutnätsdesign, är de flesta bara vanliga delar. De kan köpas i ett set eller i enskilda delar. Dessa papper finns också i olika storlekar, tjocklek och kvalitet.

Vad är processen?

Papper för penselpennor fungerar precis som alla andra papper. Du skriver dina penselpennor direkt på dem. Papperet kommer att absorbera bläcket. Beroende på hur bra papperet är kommer bläcket att torka upp fint. För att skapa akvarelleffekter på din kalligrafi och teckningar kan du doppa dina penselpennor i vatten. Papper av god kvalitet kommer att absorbera bläcket och fördela det ordentligt utan att orsaka blödning.

Vem är detta till för?

Det är en speciell typ av papper, så det är avsett för konstnärer eller personer som gör speciella konstprojekt. Detta är för dig som gillar att rita eller skissa. Dessa papper kan också användas för kalligrafi. Om du är kalligrafist och föredrar att använda penselpennor som skrivmedium bör du överväga att skaffa papper till penselpennor.

Vilka är de olika typerna av papper för penselpennor?

Här är de olika typerna av papper du kan hitta för penselpennor

  • Prickade rutnät Dessa papper är gjorda med punkter som fungerar som guider för placering av bokstäver.
  • Semitranslucent Dessa papper kan användas som kalkerpapper. Dessa papper kan användas för att spåra över din kalligrafibok om du inte är intresserad av att skriva ut fler guider för kalligrafi.
  • Akvarellpapper Dessa papper är mer absorberande. De krymper inte lätt, så om du använder vatten när du färgar, bör du omedelbart skaffa dessa papper. De håller formen bättre, vilket gör att de håller längre.
  • Tryckpapper Dessa papper är billiga och kan användas för att skriva ut dokument, men de kan också användas för ritning, kalligrafi, skissning och många andra ändamål. De är idealiska för att träna eftersom de är billigare.
  • Kalkerpapper Dessa är perfekta för att lära sig kalligrafi. De kan också användas för att skissa. Eftersom de är genomskinliga kan du placera dem på din surfplatta eller kalligrafiböcker.

Varför behöver du papper för penselpennor?

Penselpennor kan blöda på vanliga papper så du behöver ha papper. Penselpennor kan blöda genom papper och äta bort det. Du kommer att sitta kvar med mycket röra. Du kommer inte heller att uppnå den perfekta blandningen av färger eller de mest exakta dragen om du inte behöver papper specifikt för penselpennor.

Borstpennor, särskilt de med filtspetsar, är också benägna att skadas.

Om du använder dem på vanligt papper kan det vara repigt eller ha stark friktion, och du kan sluta med slitna penselpennspetsar. Du behöver specialpapper för penselpennor för att spara pengar när du köper nya pennor.

Vanliga Frågor

Vilka märken av penselpapper är de mest betrodda?

Det finns många bra varumärken där ute. Strathmore är populärt och föredras av många artister. De tål kraftig bläckanvändning och fungerar bra med airbrush.

Canson är ett utmärkt val om du letar efter spårpapper. Få deras genomskinliga papper och rita över slagen, så att du enkelt kan lära dig hur du gör kalligrafi. Det sparar dig också tid och besvär från att behöva skriva ut övningsblad. Du kan få papperet från detta märke om din kalligrafibok inte har tillräckligt med övningsblad.

Kan du använda penselpenna för kalkerpapper?

Jo det kan du. Icke sura kalkerpapper kan användas med penselpennor. Vissa kalkerpapper är inte bra. Se till att leta efter sådana som kan användas för att skissa, rita eller kalligrafi. Kontrollera produktens specifikationer. Detta låter dig veta om produkten är blödningssäker och vilka pennor som kan användas med den.

Vilket är det bästa papperet att använda med Tombow Markers?

Tombow markörer är faktiskt några av de mest mångsidiga markörerna som finns. Det gör att de kan användas på många typer av papper. Resultaten du önskar kommer att diktera vilken typ av papper du väljer. Om du gör indirekt blandning, eller helt enkelt plockar upp färg med hjälp av en mixermarkör för att överföra den från en palett till papper, bör du välja något medium-till-transparent som Strathmore 500 Drawing eller Canson Vidalon Vellum. Dessutom fungerar Crescent Marker Board och Canson Mix Media bra.

Om du applicerar markören direkt på papper, skulle jag föreslå att gå för kallpress 36 kg.

eller 41 kg. papper som Strathmore Aquarius II eller Canson Watercolor eftersom de skulle motstå mättnaden från bläcket

Om du ska göra lite vattenfärgning effektivt, gå till akvarellpapper som Crescent Watercolor Board eller Strathmore Imperial Watercolor-papper. Det finns många alternativ.

Vilket är det bästa papperet att använda med Arteza Brush Pens?

Arteza erbjuder sina egna rekommendationer för papper som matchar deras penselpennor. De har sina praktiska pads som Arteza Watercolor pads, som är bra för direkt eller indirekt blandning. De kan användas även när du inte använder vatten med dina borstpennor.

Hur tar du hand om och rengör ditt papper för penselpennor?

Se bara till att du inte viker dem för att undvika dessa fula veck. För att förhindra att de skadas kan du lägga dem i en styv mapp eller plastbehållare. Du bör också förvara dem i originalförpackningen för att lättare kunna identifieras med andra papper som du kan ha.