2021 års Bästa Sprayfärger För Skor: Granskade Och Betygsatta

De Bästa Sprayfärgerna För Skor För 2021

Vid någon tidpunkt när vi ska äga ett par skor under en längre tid kanske vi vill ge det ett nytt utseende men skrämmas av uppgiften. Att blanda oöverträffade nyanser, sprayfärg som spricker efter torkning, liksom andra möjliga problem kan verka skrämmande.

Ändå bör vi inte ge efter för rädslan eftersom allt har sin process, och vi kan börja med att välja den bästa sprayfärgen för skor. Vi kan sedan vara säkra på att utforska de metoder och steg som krävs, såsom att skissa våra mönster, förbereda skoförhållandena, etc.

Låt oss först titta på några populära sprayfärger för skor.

Bästa Sprayfärg För Skor Recensioner

1. Moneysworth & Best Brillo Renew Spray

Nu-Life Color Renew spray beskrivs som ett magiskt tillskott till lädersoffor och -skor. Dess färgformel är fantastisk, och det har varit strålande recensioner.

Varumärket erbjuder en enorm kollektion från grundläggande till ljusa, levande, pastellfärgade och exotiska nyanser. De kan blandas och matchas för att göra nästan vilken färg du vill. Slå bara upp dess färgkarta och välj de bästa delarna som fungerar för dina nuvarande skor. Se sedan till att du testar det på ett omärkligt område först innan du applicerar.

Vad som är tillfredsställande med den här sprayfärgen är att när den väl har torkat så lossnar den inte. För att ge dina skor några extra års slitage har färgformeln uppgraderats för att binda till läder, vinyl eller plastytor.

Sprayfärg kan också användas som en skyddande beläggning för att bevara din stövel eller skos skick. Det blockerar vatteninträngning, vilket säkerställer bekymmersfri användning i våta områden. Dessutom kan smuts som jord inte fastna på dess yta, så det tar mindre tid och ansträngning att rengöra efteråt.

Sprayfärgsformeln är också testad av märket. Således kan du vara säker på en så viktig säkerhetsfaktor när du köper denna produkt eftersom den uppfyller Kaliforniens VOC-krav.

En heads-up: Du kan behöva spraya flera lager färg på dina skor och mer på större projekt som din soffa.

Fördelar

  • Det finns många färgalternativ, från levande och ljusa till pastellfärger till exotiska färger
  • På grund av den uppgraderade formeln lossnar den inte
  • Binder bra med läder, vinyl och plastytor
  • Bildar en skyddande päls mot vatten och smuts
  • Säker formel som uppfyller Kaliforniens VOC-krav

Nackdelar

  • För att täcka hela området behöver du flera lager

Även om appliceringen kan vara längre än förväntat, kommer den långvariga och vackra pälsen på dina skor att glänsa när den är klar.

2. Tulip ColorShot Instant Tygfärg

Tulip ColorShot Instant Fabric Color är en stor hit bland nybörjare på grund av dess enkla användning. Om du letar efter en produkt som tar lite tid att hantera, kan denna vara bland dina bästa insatser.

Det finns korta tips med i förpackningen; se till att du läser dem först. Du kan spraya färgämnet på dina skor med en sprayflaska. Det justerbara sprutmunstycket fungerade bra och torkade snabbt. Jag kunde slutföra uppgiften på 30 minuter.

Jag är positivt överraskad av resultatet efter en så enkel applicering. Jämn täckning uppnås genom att färgen inte droppar eller stänker överallt. För att få ett enhetligt färgskikt behöver jag inte använda några andra verktyg.

Det som också gör att denna produkt sticker ut är det unika färgsortimentet. Märket har även andra färger än de vanliga svartvita som bubbelgumsrosa, neon orange och rosa guldskimmer. Dessutom kan du blanda olika nyanser direkt på skotyget medan du sprayar.

Denna färg kommer inte att slitas av, även efter upprepad missbruk. Det fjädrande lagret kan tvättas för hand eller maskin, vilket gör rengöringen enkel.

Du bör också veta att produkten rekommenderas för användning på tyger som bomull, polyester, ull, men inte läder.

Fördelar

  • Enkel användning med korta tips tillgängliga
  • Färgen torkar snabbt och det justerbara sprutmunstycket är mycket användbart.
  • Ger ett slätt lager utan att droppa och stänka
  • Ovanligt färgval: Bubblegum rosa, neon orange och rosa guld skimmer
  • Permanent och maskintvättbar

Nackdelar

  • Läderskor är inte lämpliga för sprayfärg

Sammantaget var jag exalterad över att prova denna sprayfärg. Och resultatet gör ingen besviken eftersom Coral-nyansen ser underbar ut på mina små.

3. Krylon K05160202 ColorMaster Paint

Krylon K05160202 ColorMaster Paint har designats för inomhus- och utomhusbruk. Det är mitt favoritval när det kommer till mångsidighet och livslängd.

Jag köpte flera nyanser av denna sprayfärg, inte ursprungligen för mina skor utan för mina gamla korgstolar och träskåp. Jag upptäckte senare att produkten kan appliceras på tyg så jag köpte en till för att återställa mina stövlar. Det är så paret har den nuvarande platta svarta glansen.

Den hållbara Covermax-teknologin som Krylon använder för denna lösning resulterar i att dess lager håller länge. Färgen kommer att sitta på dina skor i minst flera månader utan att spricka eller flagna.

Dessutom ser färgen slät och jämn ut på sprayade ytor. Mina stövlar ser ut som helt nya tack vare denna effektiva färg. Förutom K05160202-modellen jag valde, som erbjuder den platta effekten, kan du välja satin, halvblanka eller matta färger, beroende på dina preferenser.

Denna färg har också en snabbtorkande funktion. I själva verket tar varje lager cirka 10 minuter att torka, så du kan applicera nästa lager direkt efter det. Se till att inte spraya för mycket på den andra och tredje sprängningen för att undvika dropp, och du är bra att gå.

Jag har aldrig upplevt problem med färgkvaliteten. Vissa andra användningsområden rekommenderar att den inte används i områden där insektsstänk kan skada dess klarhet.

Fördelar

  • Den fungerar bra på alla ytor, inklusive korg, trä och tyg.
  • För ökad hållbarhet, använd hållbar Covermax-teknik
  • Ger en slät och jämn beläggning
  • Mångsidiga effekter med satin, halvblanka eller matta alternativ
  • Den snabbtorkande formulan för enkel lagring

Nackdelar

  • Kan påverkas av insektsstänk

Detta mindre problem bör inte hindra dig från att använda denna hållbara sprayfärg för sneakers eller andra hemmöbler.

4. Sprayfärg Rust-Oleum 249087

Jag och min dotter planerade att måla våra sneakers tillsammans så jag valde en produkt som inte luktar hårt. Som tur var kom jag över Rust-Oleum 249087 sprayfärg.

Denna produkt är luktfri och kommer inte att irritera din hud. Dess oljebaserade formel avger väldigt få obehagliga lukter till skillnad från lösningsmedelsbaserade eller alkoholbaserade produkter.

Även om denna produkt inte kommer med många nyanser, är dess tillgängliga alternativ idealiska för olika stilar.

Du kan hitta några rika färger som kvällsmarin eller djup kricka, eller en levande som ökenrosen. Mina sneakers var en matt-klar nyans som jag tyckte var fängslande.

Noterbart är att hela applikationen inte är så tidskrävande som jag förväntade mig. Denna färg ger snabbare täckning än andra produkter på marknaden, som varumärket hävdar. Jag applicerade det första lagret och väntade sedan några minuter innan jag sprayade det andra.

Denna mångsidiga färg kan användas på alla typer av möbler och apparater i hemmet. Du kan inte bara återuppliva dina gamla skor utan sprayfärg kommer också att få tillbaka de släta ytorna på dina repade trästolar eller metallbordsben.

Eftersom sprayen är ganska stark bör du inte rikta munstycket för nära skorna och spricka för mycket på ett ställe. Du kan sluta med en färgpool som är svår att ta bort.

Fördelar

  • Oljebaserad sprayfärg utan lukt
  • Finns i rika och livfulla färger: kvällsmarin, djup kricka, etc
  • Snabbare täckning med snabb applicering
  • Sprayfärger som är mångsidiga för hushålls- och skomöbler

Nackdelar

  • Undviker att rikta munstycket för nära eller spraya på ett ställe för mycket

Jag hade en fantastisk tid med att måla om våra sneakers med min lilla. Som tur var var hon upprymd från början till slut och inte irriterad över denna skofärgade sprayfärg.

5. Pedag Suede Color Restorer

Nästa del som är värd att tänka på är pedag Suede and Textile Color Restorer. Inom en timme kan det ge ett par gamla repor ett fräscht utseende.

För din information, den här produkten gör underverk på tyg-, mocka- och nubuck-läderskor. Denna sprayfärg är ett utmärkt alternativ för att återställa nubuck-läderskor med sammetsliknande ytor.

Det finns många färger som kan användas för att göra lädermodeller, till exempel mörkbrunt, mellanbrunt och beige. Våra gamla lädermodeller kommer att kunna anta andra populära färger som svart, marinblå, röd och neutral.

Eftersom våra skor regelbundet utsätts för fukt och damm, kräver de en beläggning för att minimera försämringen. Lyckligtvis kan färgen bilda en sköld mot dessa element och se till att våra skor är både nya och välskyddade.

Denna tysktillverkade färgåterställningsprodukt kan ge optimalt skydd när den väl är bunden till textilen.

Högkvalitativa membran som kan användas under lång tid visar produktens kvalitet. Om du fortfarande har lite kvar efter din första applicering är det säkert att använda nästa gång eftersom färgen inte täpper till sitt spraymunstycke. En sådan funktion är mycket uppskattad eftersom vi inte alltid använder upp produkten på en gång.

Du bör vara försiktig när du öppnar flaskan eftersom transportproblem kan orsaka visst läckage.

Fördelar

  • Kompatibel med skor i tyg, mocka och nubuckläder
  • Vackra nyanser för läder: beige, mörkbrunt, mellanbrunt, etc
  • Tillgängliga färger för tygpar: svart, marinblå, röd eller neutral nyans
  • Skyddar skoytor mot fukt och smuts
  • Formulerad med högteknologiska membran för ingen igensättning och långvarig användning

Nackdelar

  • Fraktproblem kan orsaka läckage efter den första öppningen

Denna lädersprayfärg kommer att överraska dig om du letar efter ett skokräm, särskilt för mocka- eller nubuckskor.

6. Krylon K02732007 Sprayfärg

Krylon är en av de mest välkända sprayfärgstillverkarna. Enligt min mening kan deras K02732007 Fusion Spray Paint bevisa ett sådant rykte.

Den släta mattsvarta var nyansen jag hade i åtanke när jag planerade att föryngra mina gamla stövlar. Det är inte lätt att uppnå exakt vad du vill med DIY-projekt som detta. Men gissa vad? Färgen lämnade en jämn täckning på mina stövlar utan att samlas. Jag kunde inte vara lyckligare!

Krylon märker sin produkt allt-i-ett eftersom det eliminerar behovet av att använda slip- eller grundningsprodukter innan applicering. Det betyder att du kan klippa bort de onödiga förberedelserna, bara rengöra skorna och börja spraya direkt.

För att inte tala om, applikationen är enkel med sitt funktionella munstycke. Denna design gör att du kan spraya i vilken riktning som helst, även upp och ner, utan att oroa dig för att färgen droppar eller rinner. Efter 20 minuter är lagret torrt och redo för nästa lätta beläggning. Det tar cirka 48 timmar för lagret att härda helt.

Efter att hela projektet är klart kommer vi att ha ett nytt utseende på våra sneakers. Det kan hålla i åratal. Dess toppmoderna vidhäftning är hållbar och förhindrar ytrepor och flagning.

Fördelar

  • Kommer från ett väletablerat varumärke för sprayfärger
  • Ger en slät mattsvart yta
  • Allt-i-ett produkt som inte kräver någon slipning eller grundning före användning
  • Sprutar funktionella munstycken i alla riktningar
  • Högkvalitativ vidhäftning och hållbarhet

Nackdelar

  • Kurer kan ta upp till 48 timmar.

Denna premium svarta sprayfärg för skor kan ta lite längre tid än vanligt att bota, men dess slutliga utseende på dina skor kommer definitivt att vara värt att vänta.

7. Meltonian Nu-Life Color Spray

Meltonian Nu-Life Color spray kan eliminera ojämna och fläckiga täckningar av flytande pigment som också kan vara tröttsamt att applicera. Det är en riktig livräddare för gamla stövlar, sneakers och soffor.

Denna spray är enkel att använda och ger dig ett fantastiskt resultat första gången du provar den. Det fäster bra på tygets ytor, vilket säkerställer att det inte samlas eller rinner som kräver besvärlig retuschering efteråt.

Den bildade beläggningen torkar också snabbare än förväntat och kan vara klar för nästa lager på mindre än 10 minuter. Det betyder att du kanske bara tar cirka 30 minuter att slutföra ansökan.

Det jag gillar med den här färgen är dess icke-klibbiga formel med låg lukt. Båda funktionerna gör min DIY-uppgift roligare. Om du är känslig för målarlukter bör du ändå hantera det på ett öppet område.

Det är viktigt att förstå att färgen kan användas på läder, vinyl och andra plastytor. Den är dock inte lämplig för mockaskor eller nubuckskor. Denna färg kommer att lämna en naturlig, mörkbrun finish på det kompatibla materialet.

Ytterligare en varning: Förvara denna produkt utom räckhåll för dina barn. Formeln är osäker för dem att använda.

Fördelar

  • Perfekt för gamla stövlar, sneakers och soffa
  • Fäster bra utan att färgen samlas och rinner
  • Färg som torkar snabbt för enkel applicering
  • Låg lukt och icke-klibbig formula
  • Vinyl, läder och plastytor är alla möjliga
  • Bladen har en naturlig, mörkbrun färg.

Nackdelar

  • Skor gjorda av mocka eller nubuck rekommenderas inte.
  • Bör inte användas i närheten av barn

Allt som allt kan ditt äventyr att hitta ett naturligt mörkbrunt skydd till dina repiga stövlar sluta med denna kraftfulla sprayfärg. Denna sprayfärg är ett fantastiskt val för stövlar.

8. 8.

Föreställ dig att andra färgers begränsade färgkartor inte ger dig tillräckligt med valmöjligheter för dina kreativa projekt. Du kan leta efter en lösning i TRG the Ones omfattande kollektion för att mixa och matcha.

Varumärket introducerar en färgpalett som sprider sig från basnyanser till unika som rödbrun, antiksilver, etc.

Jag köpte en cordovan-flaska till mina läderstövlar.

Det är så synd att slänga dina dyra vinyl- eller läderskor bara på grund av några mindre repor och rynkor. Denna produkt är här för att rädda dagen. Den är framtagen för att förstärka färgen och jämna ut ytan på dessa material.

Du kan lägga till ett nytt utseende till dina par efter två eller tre lätta lager med denna spray. Varje lager kan ta ett tag att torka så vänta innan du applicerar nästa. Den perfekta glansen kommer att fästa på dina skor under lång tid trots frekvent användning, så du kan vara säker på att denna produkt är av utmärkt värde.

Det är också praktiskt för flera återupplivande applikationer på din bilinteriör, soffor, stolar. Med ett så brett utbud av färger och mångsidiga användningsområden är produkten ett måste i alla gör-det-själv-entusiasters startpaket.

Sprayfärg kan vara mycket brandfarlig så du bör applicera den i välventilerade utrymmen borta från lågor. Efter ett tag försvinner den brandfarliga thinnern och färglukten.

Fördelar

  • Det finns många färgalternativ, både enkla och ovanliga, i denna enorma palett
  • Gör underverk på vinyl- och läderskor
  • För en jämn finish behöver du bara två till tre lager.
  • Fastnar på ytorna länge
  • Idealisk för att återuppliva uppgifter för bilinredning, soffor, stolar, etc

Nackdelar

  • Färger som är mycket brandfarliga kräver säkra, välventilerade utrymmen för applicering

Så länge du är försiktig när du hanterar denna sprayfärg finns det inget annat än vackra och glänsande stövlar i slutet av ditt projekt.

9. Aleenes 26412 Spray Gloss Finish

Aleenes 26412 Spray Gloss finish är en mycket eftertraktad produkt. De flesta användare älskar hur glänsande men ändå hållbar beläggningen som denna färg ger sina skor.

Kommer i en mindre storlek än de flesta sprayfärger tillgängliga; det ger dig rätt mängd för att måla om dina gamla par och flera små gör-det-själv-projekt. Denna 170 g kan se till att det finns lite färg som kan lämnas oanvänd och sedan slösas bort.

Denna färg- och tätningsprodukt är lätt att använda. Munstycket möjliggör snabb sprutning och förhindrar ansamling.

Efter att pigmentet har sprängts på avsedda ytor behöver du bara vänta några minuter för att se en glansig och slät yta rivas upp. Det är otroligt hur felfritt det förblir, även efter att det har applicerats.

Vi är faktiskt garanterade en skyddande beläggning som motstår skalning och missfärgning på lång sikt.

Bäst av allt, att använda denna sprayfärg innebär säkerhet för både vår hälsa och miljön. I detalj uppfyller den ASTM D4236-standarden för att inte utgöra några kroniska hälsorisker för användare. Färgformeln innehåller heller inga CFC Klorfluorkolväten som är kända för att skada det skyddande ozonskiktet.

Lösningen kan dock fortfarande avge en obehaglig lukt om den är färsk från flaskan. Jag rekommenderar att du målar dina skor på ett öppet område.

Fördelar

  • En liten storlek (1,17 g) är tillräckligt och prisvärt.
  • Funktionellt munstycke för enkel applicering
  • Färg som torkar snabbt ger dig en glansig, slät finish
  • Skyddande beläggning som motstår missfärgning och fjällning
  • Uppfyll ASTM D4236-standarden för säker användning
  • Den innehåller inga CFC eller andra faror som kan skada det skyddande ozonskiktet.

Nackdelar

  • Rekommenderas att använda i öppna ytor för att undvika obehaglig lukt

Alla utmärkta egenskaper beaktas, detta är en av de bästa sprayfärgerna för skor kan lova en långvarig ny päls för våra gamla par.

10. Sprayfärg För Master Colortool Design

Även om den inte är lika känd som några av produkterna på den här listan, är Design Master Colortool Floral Spray Paint en fröjd att använda. Den har en vacker satinbeläggning. Om du vill måla en sådan nyans på dina skor, behöver du inte tveka.

Det sparar tid och ger en tillfredsställande finish på en halvtimme. Eftersom denna produkt är bland de bästa färgerna för textila ytor kan du vara säker på att den fäster bra på canvasskor.

Det är förvånande att lära sig att denna modell inte ursprungligen designades för återupplivande av sneakers och stövlar. I själva verket är det ett kvalitetsval för att spraya över dekorativa blommor. Kanske kan färgen ge ett naturligt utseende till både siden och färska blommor. Det kan också ge en välblandad färg på mina skor, vilket är något som förvånar mig så otroligt mycket.

En nejlikaröd lika levande och halvtransparent som den här är inte för alla. Men om du är förtjust i nyansen kommer det definitivt att få dina skor att sticka ut. Det är ett så fantastiskt sätt att presentera ditt unika jag för världen!

Färgen kommer inte att blekna eller missfärgas med tiden. Så du kan vara säker på att ommålning inte är nödvändig på ett år eller så.

Bara en uppmärksam, denna sprayfärg kanske inte fungerar bra på repade vinylstövlar eftersom dess pigment inte fäster bra på sådant material.

Fördelar

  • Snabb applicering med den snabbtorkande formulan
  • Ger en naturlig och välblandad täckning
  • Kommer i en unik och stickande nejlikaröd
  • Den varar minst ett år utan att behöva göra om

Nackdelar

  • Kanske inte fungerar bra på repade vinylytor

Den här produkten är min favorit när det gäller spraymålning av canvasskor. Det blåser nytt liv i de gamla paren som förlorat sin själ.

Hur Man Väljer Sprayfärg För Skor

Även om det finns många sätt att måla dina skor, är ett skospraykit det mest effektiva och tidsbesparande. Här är några viktiga faktorer att komma ihåg om du är ny i processen.

Kompatibla material Först av allt, se till att du känner till materialet på dina sneakers eller stövlar, eftersom varje typ av färg fungerar bra för specifika tyger. Du kanske kan hitta den bästa sprayfärgen på läderskor om de är gjorda av mocka eller nubuck.

För skor tillverkade av nylon, bomull eller polyester krävs rätt typ av textilpigment. Det är viktigt att färgen fäster bra på en sådan yta utan att skada strukturerna eller skala av för tidigt. För att hitta de bästa tygfärgerna att använda på skor kan du titta på kollektionerna av märken som Meltonian, Pedag och Tulip.

I vissa fall är färgen inte ursprungligen formulerad för att fungera på canvas eller textilstövlar men ger förvånansvärt utmärkta resultat. Reddit är ett bra ställe att hitta oväntade förslag.

Färger- Vi sprayar våra skor för olika ändamål. Vissa människor vill restaurera ett gammalt par i samma färg, medan andra föredrar att skapa en unik look. Baserat på specifika krav kan vi välja rätt märke och färgpalett att kolla in.

Vissa etiketter erbjuder bara grundläggande alternativ, som vit, brun och svart sprayfärg för skor. Moneysworth & Best Brillo, TRG the One och TRG the One erbjuder ett brett utbud som kan göra det spännande men också förvirrande för shoppare. Men det borde inte vara en dålig sak; du kanske hittar några oväntat spännande prover där som du vill mixa och matcha.

Enkel och säker applicering Sprayburkar levereras med ett munstycke som möjliggör snabba sprejsprutor genom att helt enkelt trycka på en knapp. Premiumprodukter låter dig spraya från vilken vinkel som helst, även upp och ner, utan att oroa dig för att färgen samlas eller rinner.

Oavsett om dina valda färger kommer med en obehaglig eller märkbar lukt eller inte, bör du bära masker och uppträda i ventilerade utrymmen.

Om du hanterar dina små gör-det-själv-projekt med dina barn, se till att välja giftfria sprayfärger med låg lukt och säkra.

Hållbarhet För speciella tillfällen som Halloween, låt oss säga att du bara behöver färgen för att stanna i ett par dagar. Produktens hållbarhet är inget problem om så är fallet. Premiumfärger bör hålla minst ett år för dagligt bruk.

Välj de pigment som skapar en skyddande beläggning på dina stövlar. Detta förhindrar att smuts och vatten skadar textilen under. Dessutom är missfärgning ett vanligt problem med subpar-färger, så vi bör undvika att köpa sådana produkter för att njuta av långvarig skönhet.

Kan Du Sprayfärga Skor

Du kan måla dina skor med rätt verktyg. Var bara uppmärksam på faktorer som att välja rätt typ av färg för dina skomaterial och följa instruktionerna strikt.

Vilken Typ Av Sprayfärg Kan Du Använda På Skor?

Sprayfärger är utformade för att användas på vissa material. Sådan information kommer att visas på produktbeskrivningen för att se till att du väljer rätt. Färger som kan användas med läder, som mocka, vinyl och nubuck, fungerar bäst för dem. Samtidigt är tygfärg idealisk för tyg, canvasstövlar och sneakers.

Hur Man Spraymålar Skor

Att spraya dina skor är inte en stor utmaning så länge du tränar på stegen att följa. Vissa produkter levereras med detaljerade eller korta manualer så att du snabbt kan utföra uppgifterna. Om du fortfarande är förvirrad, här är några användbara tips:

  • Rita den nya looken du vill ha för paret. Om du bara behöver måla om hela biten till en ny färg är detta inte nödvändigt.
  • Rengör sedan dina skor och låt dem torka. För att säkerställa att färger fäster bra på skorna bör du ta bort all olja, smuts och vax. Med detta steg kommer lite varmt vatten, en bomullsrondell eller en bit tyg och lite tvål att vara till hjälp.
  • För att jämna ut utsidan av dina skor, slå in dem i tidningspapper.

Om du behöver gömma de delar som inte behöver målas, använd maskeringstejper som inte lämnar några klibbiga rester.

  • Efter det är det dags att spraya färgen snabbt och svepande. Du kan vänta några minuter (eller mer, beroende på den specifika färgformeln) för att lägga till ytterligare en lätt beläggning eller två. Detta kommer att säkerställa att alla områden täcks jämnt.
  • Låt det torka helt i en halvtimme till en timme. Glöm inte att ta av maskeringstejpen. Låt skorna torka helt på ett rent, dammfritt område. Jag föreslår att du ger det 24 timmar eller mer.