De Bästa Pennorna För Bibeljournalföring 2021

Visste du att din bibel kan absorbera bläck så att sidorna fastnar vid varandra när du skriver? Det beror förmodligen på att du inte har nått ut för att köpa bibelpennor som inte blöder. Vanliga gelpennor är inte lika fördelaktiga som bibeljournalpennor i det här fallet.

Det spelar ingen roll om du avser det eller inte, jag vet att du inte kan vänta med att hitta de bästa pennorna till bibeljournalföring. Jag har många användbara tips att dela med mig av.

Recensioner Av Den Bästa Pennan För Bibeljournalföring

1. Mr. Pen Färgade Bibelpennor

Mr. Pen har tillverkat 6 livfulla färger i ett paket för att förbättra den bästa färgkodningsupplevelsen för sina användare. Pennspetsdiametern på 0,7 mm kan användas för att skriva på bibeln. Detta gör bokstäver mycket enklare och undviker kladd.

Bläcket torkar snabbt och blöder inte genom papper. Denna penna kan se ut som en vanlig gelpenna på grund av den mjuka bläckskriften. Den är dock lika bra som en kulspetspenna.

Mer än bara en bibelstudiepenna kan du använda pennan för att skriva i personliga dagböcker eller göra planer i kalendern. Med sina många bläckfärger är det möjligt att markera eller ringa in viktig information och möten. Detta kan fungera som din praktiska assistent för att memorera Bibeln på enklast möjliga sätt.

Det konsekventa bläcket som produceras av pennan säkerställer att hoppa över rader inte längre är mardrömmar. Just nu finns det fantastiska rea-erbjudanden online där du kan ta ett paket med dessa 6 briljanta bibelpennor och prova dem.

Det är tråkigt att veta att den här bibeljournalpennan inte rekommenderas för målarböcker eftersom huvudspetsen inte är tillräckligt stor för att fylla färger i. Vad jag kan säga skulle du behöva en mycket större pennspets för att ockupera en målarbok.

Fördelar

  • Sex olika färger på pennor i en förpackning.
  • 7 mm icke-smetande liten huvudspets.
  • Anti-blödningspenna av hög kvalitet.
  • Perfekt för att studera Bibeln.
  • Slät gel bläck. Billiga erbjudanden online.

Nackdelar

  • Kan inte användas för målarböcker.

Även om Mr. Pen inte har varit ett starkt varumärke på marknaden ännu, tror jag att de tidigare användarna av deras pennor definitivt skulle hänvisa till dem som en av de bästa bibelpennorna i grundläggande och livfulla bläckfärger för att hjälpa dig med bokstäver.

2. Tanmit Dual Tip 0.4 Fine Tip Markers & Brush

Dess dubbla spets, som bara mäter 0,4 mm, är perfekt för att skugga och framhäva små detaljer. Denna Tanmit-penna skulle vara fantastisk för att vara en av de bästa överstrykningspennorna för bibeljournaler. Eftersom du kan kombinera färgade markörer och liner-pennor till en, sparar du därför tid och pengar på att studera Bibeln.

Du kan välja mellan 36 färger av pennbläck. Jag ser den rejäla kepsen utanför för att skydda huvudspetsen och det är en bonuspoäng. Pennan är lämplig för kalligrafi, skissböcker, bibeljournalanteckningar och skolplanerare, etc. Du kan använda den för professionella eller rekreationsändamål beroende på dina behov.

Denna uppsättning med 36 pennor har en trevlig funktion: ett plastfodral medföljer för att hjälpa dig att organisera dem och förhindra att du tappar bort dem.

Den har stängningstypen av viksnäppning, som kan läggas i stora ryggsäckar utan att oroa dig för att pennorna ska ramla ur det fodralet. Du kan ta med dig detta pennset var som helst.

Det hindrar dig från att hoppa över rader när du gör bibelanteckningar. Tidigare användare har bekräftat att pennans bläck är lätt att använda och flyter snabbt. Du skulle vara glad som jag att veta att denna penna för bibeljournalföring inte kladdar eller blöder genom tunt papper av alla slag.

Jag uppskattar att varumärket är helt öppet för alla problem relaterade till denna produkt som uppstår för dig och de erbjuder snabb kundservice internationellt.

Jag är lite besviken över att huvudspetsen torkas ut i förväg när den först packas upp av de senaste kunderna. Detta beror troligen på att pennan har förvarats för länge och inte använts ofta. Du bör doppa spetsen i varmt vatten i cirka en minut för att fixa detta och pennan kommer att fungera bra efteråt.

Fördelar

  • Liten 0,4 mm huvudspets för kontur.
  • En kombination av markörer och liner pennor.
  • 36 pennor i olika bläckfärger.
  • Bläcket är anti-kladd och snabbtorkande.
  • Kundtjänst som är snabb och effektiv.

Nackdelar

  • Dess huvudspets är inte blöt och svår att använda.

Jag vet att du inte kan förneka det faktum att den här uppsättningen med 36 Tanmit bibel journaling markörer är en trevlig och praktisk present till konstnärer, designers och hantverkare, etc. De kan alltid förvaras enkelt med ett fast plastfodral.

3. Pigma Micron 01 Fine Och 05 Medium Point Inductive Biblical Study Kit

Detta Sakura-set innehåller 8 mikron bibelpennor, 6 medelstora pennor och 6 huvudspetsar.

45 mm är kodad som 05 och 2 mindre 01 pennor på 0,25 mm. Du kan använda flera bokstäver och låta din fantasi flöda med denna uppsättning pennor.

Bläckfärgerna i dessa pennor är varierande och förstärker mycket pigment när de används. Det kan inte blöda lätt genom bibelsidorna och är helt blekningssäker så bläcket kommer att stanna länge på ditt pappersarbete.

Det är ett utmärkt verktyg för bibeljournalföring. Den sofistikerade huvudspetsen gör det enkelt att stryka under och göra anteckningar. Du kan använda den för en mängd olika skrivuppgifter, inklusive bullet journaling, studieanteckningar, bibelmarkering och kalenderplanerare.

Även om jag inte tror att många är medvetna om detta, är det ACMI AP-certifierade giftfria pennbläcket viktigt. Kunder kan lita på det och köpa 8-pennuppsättningen för sina familjemedlemmar, särskilt barn och studenter. Det skulle inte vara en stor sak att ta täta kontakt med den.

Detta hände mig en gång. Pennan kan läcka med stora bläckfläckar, vilket kan orsaka allvarliga fläckar på bibelsidorna. Detta märke borde omedelbart reparera bläckflödet i denna bibelpenna eftersom jag inte tror att någon skulle förvänta sig att se sina böcker fyllda med bläck som är smutsigt.

Fördelar

  • Det finns två typer av huvudspetsar, var och en med 8 pennor.
  • Bläcket är anti-blekning och blödningssäkert.
  • Uträtta en mängd olika bokstäveruppgifter.
  • Denna penna är certifierad säker och giftfri.

Nackdelar

  • Benägen för massläckage av bläck på papper.

Sakura 8 mikron pennor skulle ha varit mycket mer populärt om bläcket inte läckte. Varumärket borde hitta ett smart sätt att hantera problemet, annars kommer de att förlora en stor grupp potentiella användare på grund av detta plötsliga läckage.

4.

Faber-Castell Bible Journaling Kit

Detta kompletta bibeljournalföringspaket innehåller 47 stycken och anses vara en av de finaste. Den innehåller 16 stansningar och 2 ark machépapper. Det finns också en illustrerad designguide på 46 sidor. 16 klistermärken. 2 Gelatos highlighters färger. 2 Gelatos färger. 2 Pitt artist pennor. 2 Gelatos stenciler. 4 schabloner för bibeljournaler.

Jag vet inte hur det är med dig, men jag kan verkligen inte föreställa mig att jag använder alla de medföljande tillbehören i detta bibeljournalpaket. Setet innehåller en överraskande mängd hantverk, och jag tror att det kommer att vara en värdefull och användbar present för professionella och amatörer.

Det finns 4 Gelatos tvinnade kritor med stora huvudspetsar så att du enkelt kan framhäva viktiga delar av Bibeln, exklusive det evigt vanliga problemet med att skrynkla och blöda genom dess sidor. Märket hävdar att deras färgformel är krämig och slät. Den torkar också snabbt för permanent användning.

Följande är två andra smala pennor, som huvudsakligen är designade för Pitt-artister, med mycket tunnare huvudspetsar för att understryka värdefulla ord i bibeln under din journalföring. Dessa pennor är gjorda med indisk-baserat bläck, som håller länge och inte lämnar efter sig några obehagliga lukter.

Du kan också lägga till stenciler i din bibeljournal för att göra den ännu mer kreativ. Märket gjorde dem i 4 olika utföranden och de passar alla in i 5 cm sidomarginalen på din bibel. Det är fantastiskt hur fantastiskt det känns att ha tavlor inuti!

Faktum är att de flesta förväntar sig att schablonerna ska vara gjorda av plast och inte det tunga sandpappret, så det är en minuspunkt för konsttillbehörsetet från Faber-Castell. Jag kan relatera till detta eftersom jag vet att plast är mycket mer hållbart än papper, som kan bli värdelöst om det blir blött. Jag hoppas att märket kommer att överväga det.

Fördelar

  • En stor serie effektiva konstverktyg.
  • Detta är en trevlig present till konstnärer.
  • Syrafria Gelatos levande kritor.
  • 2 Pitt artist pennor med bläck från Indien
  • Pappersschabloner finns i 4 vackra mönster.

Nackdelar

  • Det är mycket bättre att använda plaststenciler.

Detta fantastiska bibeljournalföringspaket innehåller en illustrerad designguide som hjälper dig att upptäcka nya tekniker.

Med den stora variationen av utrustning som denna, tror jag att setet har ett rimligt pris.

5. Mr. Pen Bible No Bleed Dry Gel Highlighter

Den här produkten är inte densamma som den Mr. Pen på min lista. Det finns 8 gelöverstrykningspennor som förvaras i ett kompakt lätt plastfodral, med flera livfulla bläcknyanser för en komplett framhävningsuppgift på bibeln och dina viktiga anteckningsböcker. De är lätta att transportera och kan användas för studieändamål.

Gelpennbläck är syrafritt, så det är säkert att använda för konststudenter och små barn. Dessa överstrykningspennor är lätta att använda och kladdar inte ut eller blöder genom tunna papper. Du behöver inte oroa dig för att skriva i tidningar.

Jag gillar hur bläcket inte torkar ut även när denna penna lämnas utan lock ett tag, utan bara under en kort tid eftersom ingen typ av gelbläck kan utstå luftexponering för länge. En twist-up-penna ger extra skydd för pennans huvudspets så att den inte går sönder.

Denna penna är idealisk för bibeljournalföring, skissböcker och färgkodning, såväl som för dagliga planerare. Det minskar ansträngningen med att använda en vanlig penna med en stor spets på huvudet, vilket kan slita sönder papperet, och den fantastiska samlingen av 8 överstrykningspennor är färgstark. Den kritliknande spetsen går att vässa för en finare storlek.

Den enda uppenbara bristen med denna gelpenna är att den inte kan hålla ihop när den placeras i en miljö med intensiv hög värme eftersom dess huvudspets kommer att smälta. Du kan förmodligen se faran med bokstäver med en smält geltips. Detta kan leda till irreparabel skada på ett helt dokument.

Fördelar

  • 8 Gel highlighters i ett fodral
  • En säker, syrafri och kladdsäker penna.
  • Gratis att vara utan tak.

Twist-up penndesign.

  • Den praktiska vässbara spetsen.
  • Nackdelar

    • Har en chans att smälta ner.

    Eftersom pennspetsen är formad som en krita är det möjligt att den smälter. Det här problemet händer med nästan alla typer av kritor och det här föremålet är inte ett undantag. Det är bäst om du förvarar den i normal rumstemperatur.

    6. Sharpie Art Pens

    Sharpie är ett välkänt varumärke som tillverkar premiumhantverksartiklar, inklusive överstrykningspennor. Jag skulle vilja recensera deras konstpennor med olika levande färger och ett brett utbud av paketalternativ från 8, 12, 16 till 24 räkningar per köp. Du kan välja det paket som passar dina behov.

    Dessa Sharpie-pennor är perfekta för bibeljournalföring. Den tunna huvudspetsen möjliggör exakt och vacker handstil. Den är också designad för att vara lätt så att den inte blir för tung att använda för att understryka Bibeln.

    Sharpie-bläck är snabbtorkande och blöder inte genom böcker. Detta pennbläck är inte bara syrafritt, utan också vattenbeständigt och anti-smet. Dess övergripande kvalitet är, enligt min mening, utmärkt.

    Ett hårt förvaringsfodral är fäst med pennan, så att du kan se att detta märke koncentrerar sig på små detaljer för att erbjuda den högsta nivån av bekvämlighet för sina kunder. Fodralet är robust och kan snabbt vändas till ett kompakt staffli för att göra det lättare att komma åt Sharpie-satsen och förvara den mer effektivt.

    Jag har bara ett problem med det här setet, att det ibland ger upp en fruktansvärd lukt som kan störa känsliga näsor. Det är möjligt att bläckformeln innehåller små mängder kemikalier som kan orsaka problemet. Sharpie bör åtgärda problemet inom en snar framtid.

    Fördelar

    • En mängd olika paketval.
    • Fin spets med slimmad penndesign
    • Vattenbeständigt, snabbtorkande och anti-blekningsbläck.
    • Det hårda fodralet kan förvandlas till ett staffli.

    Nackdelar

    • Det kan ha en lätt dålig lukt.

    Vad jag kan berätta om Sharpie är det tekniskt sett ett av de största och mest pålitliga varumärkena för att tillverka bibeljournalpennor. Den hemska ångan från den här uppsättningens konstpenna är ett problem, men ingenting är perfekt. Jag är säker på att märket snart kommer att släppa bättre produkter.

    7. IBayam Smarta Färgpennor Till Bibeljournalföring

    De 36 bläckfärgerna, som inkluderar 30 standard- och 6 neonfärger, är verkligen en fröjd. Dessa pennor är perfekta för kontorsmaterial och bibeljournalföring. De kan också användas i skolan, arbetet, kyrkan, konstklubbar eller i kyrkan.

    Den har en stark spets i metall med en smal spets på 0,38 mm för att ge exakta linjer och detaljer. Det kan förbättra smidig skrift på alla pappersytor, inklusive de som används för bibeljournalföring, arkitektur och kalenderplanering, skissning och anteckningar.

    Pennsetet är väl förpackat i ett slitstarkt plastfodral som har en vikt snäpplåsning för att se till att alla dessa effektiva pennor stannar inuti. Oroa dig inte, fodralet är lätt och kompakt nog att bäras i dina väskor, och jag rekommenderar starkt att du tar med det på resan.

    Dess säkra och naturliga vattenbaserade pennbläck hjälper till att förhindra att pennan blöder genom böcker. Du kan ge bort 36 olika färger till dina familjemedlemmar och vänner på deras helgdagar och födelsedagar.

    Trots det tar bläcket slut snabbt efter att ha använts under en kort tid och detta är en fråga som berör många kunder. Kanske borde varumärket fokusera mer på volymen för bibeljournalföring.

    Folk kommer inte att köpa en penna med bläck av hög kvalitet om den har för lite bläck.

    Fördelar

    • En uppsättning med 36 levande pennfärger.
    • 38 mm spets förbättrar finskrivning.
    • Slitstarkt förvaringsfodral med hopfällbar snäpp.
    • Använd vattenbaserat bläck för att undvika blödningar.
    • Perfekt för både vuxna och barn.

    Nackdelar

    • Du kan snabbt få slut på bläck.

    Denna iBayam 36-färgsuppsättning med bibeldagbokspennor har potential att sätta sin prägel på den globala marknaden. Det yttre skalet på denna penna är elegant i svart med en färgmatchande keps för att känna igen vilken du behöver för ditt bibelstudium eller dagliga planering i kalendern. Du kan göra det ännu mer användbart.

    8. US Office Supply Bible Safe Gel Markers

    US Office Supply har 6 gel highlighters i lysande neonfärger som kommer att färgkoda bibeln. Det säkerställer bättre resultat i din bibeljournalföring genom att markera över flera boksidor. För mig är detta ett helt riskfritt köp från denna tillverkare.

    Pennstickans vridna design skyddar spetsen när den inte används och möjliggör enkel längdjustering. Dess stora huvudspets glider lätt på de flesta pappersytor och som ett resultat kan du applicera pennan på juridiska böcker och läroböcker utan några bekymmer.

    Detta gelpennset innehåller en kombination av en genomskinlig förvaringsväska och en studieguide. Den genomskinliga plastpåsen har en tryckknappsstängning som gör att du kan förvara allt på ett ställe. Du kan också ta med dig kitet när du reser.

    Denna penna är idealisk för bibeljournalföring eftersom den inte blöder genom tunt papper eller skadar boken. Den är även blek- och kladdsäker jämfört med andra typer. Den kan fortfarande fungera om den lämnas utan lock.

    Nackdelen med denna bibeljournalpenna är att den lämnar en tunn vaxfilm på papperet efter användning. Det är inte ett stort problem men det irriterar säkert vissa användare eftersom de vill att deras bibel och andra böcker ska hålla sig rena och bläcket inte kladdar ut ur målzonerna.

    Fördelar

    • Ett paket med 6 gel-highlighter-pennor.
    • Vridbar stickdesign. Glid smidigt.
    • Bifogat är en plastpåse och en studieguide.
    • Blöd inte genom papperet
    • Bläck mot blekning och fläckbeständigt bläck.

    Nackdelar

    • Det kan lämna en vaxartad film på ytorna.

    Den här pennan är inte den bästa för bibeljournalföring men den är bland de högkvalitativa som finns tillgängliga som kan hjälpa dig med dina dagliga aktiviteter.

    9. GTL 10 Bit Induktiv Bibelstudiepenna/pennsats

    GTL Bible Study Set är min favorit eftersom det innehåller 3 olika typer av pennor. En mekanisk penna kan användas för att tillfälligt markera saker innan permanent bläck appliceras. I setet ingår även 3 andra pennor med fin spets för snabba anteckningar i Bibeln och 6 ljusa pennor för färgglada understrykningar. Den kommer med 10 stycken.

    Visste du att den här mekaniska pennan och 3 anteckningspennor är konstruerade för att ha den funktionella iTouch universalpekskärmspennan på? Detta gör att du kan dra in och förlänga dina kulspetsspetsar genom att klicka och dra ner på korssköldszonen. Den är idealisk för spetsskydd.

    6 underlinerpennor levereras med 1.

    Spetsspetsar på 0 mm, vilket är medelstorleken för att förbättra en tydlig bild av linjerna som skapas under relevant data. Huvudspetsarna på de 3 bibelpennorna är 0,7 mm mindre, vilket möjliggör mer invecklade bokstäver. Denna uppsättning kan tjäna flera olika syften samtidigt.

    Det finns ett genomskinligt plastfodral som rymmer alla 10 delarna i detta kit. Det är väldigt bekvämt att ha med sig för så många penntyper. Detta kan stödja många fler aktiviteter, inklusive att memorera och studera skrifterna.

    Dessa pennor är idealiska för bibeljournalföring eftersom deras huvudspetsar kan dras ut och dras in. Men de har potential att störa och hindra dig från att fortsätta ditt arbete senare. Denna typ av penna bör användas med försiktighet. Det är bäst att använda pennan långsamt och inte för hårt.

    Fördelar

    • 10 olika fördelaktiga penntyper.
    • Inkludera iTouch universell pekskärmspenna.
    • Medel- och fina tips finns tillgängliga.
    • En plastförvaringsväska bifogad.

    Nackdelar

    • Tips kan fastna och dysfunktion.

    Den enklaste metoden för att undvika att ha en fastklämd GTL bibel journaling penna som jag brukar använda är att vara försiktig med den från början. För att förlänga och dra in pennan bör du ta dig tid. Det är ingen bra idé att röra vid dina konstmaterial. Detta kommer att fixas av märket, det är jag säker på.

    10. Sakura Pigma Micron 8 Färgpennor Set PN Linjeritning Sakura Pigma Micron

    Sist men inte minst kände jag ett behov av att presentera för er en uppsättning utmärkta pennor för bibeljournalföring som är de bästa tillgängliga just nu. Det är det kända varumärket Sakura, som har tillverkat och producerat konstförnödenheter under lång tid runt om i världen. Deras tillförlitlighet är hög.

    Sakura Pigma Micron PN Kit innehåller 8 färgade Bible Journaling Pennor med fasta plastspetsar. De är identiska med Micron 05 och är därför alla i 0.

    5 mm. Detta är en bra tipsstorlek för kreativt skrivande och konst, baserat på min erfarenhet.

    Denna penna är giftfri och ACMI-AP-certifierad. Det är säkert att säga att det är lämpligt för bibeljournalföring. Denna pennbläck är den vattenbaserade arkiveringstypen och den är både vatten- och blekningsbeständig utan några giftiga kemikalier.

    Denna penna är helt lämplig för kreativa uppgifter som kräver fina linjer, till exempel illustrering, bullet journal, design, tecknad serie, korttillverkning och skissning etc. Ett klippt förslutningsfodral av mjuk plast finns tillgängligt för 8 pennor så att du kan förvara pennan. hela setet inuti ryggsäckar att ta med till jobbet och skolan.

    Jag är rädd att pennan verkligen är lite styv att skriva, mest på grund av dess starka metallspets som egentligen inte är idealisk för att rita vågiga linjer. Denna funktion möjliggör större hållbarhet, så det är värt att prova.

    Fördelar

    • Tillverkad av ett pålitligt märke.
    • 8 smala pennor med 0,5 mm spetsar
    • Konstverktyg måste uppfylla antitoxiska standarder
    • Dess tunna spets fungerar bra med linjer.

    Nackdelar

    • Ibland är metallspetsen stel.

    Du kan se att Sakura har varit ett erfaret varumärke för bibeljournaler med berömmelse och tillförlitlighet över hela världen, och så är resten av de fantastiska pennorna som jag har recenserat tidigare. Att välja ett objekt från den här listan kommer inte att vara ett dumt beslut som du skulle ångra senare.

    Vad Du Ska Titta Efter När Du Köper Bible Journaling Pennor

    Spetsstorlek Huvudspetsen är en av de viktigaste faktorerna för att definiera vad som gör en fördelaktig bibeljournalpenna. Pennans huvudfunktion bestäms av dess huvudspets. Stora pennspetsar används till exempel för att markera flera linjer eller fylla i luckor i målarböcker. Mindre pennspetsar kan hantera intrikata teckningar och bokstäver.

    Den här artikeln kommer att täcka några vanliga storlekar av bibelpennspetsar, från 0,25 mm upp till 0.

    7 mm. Varje spetsstorlek är kompatibel med specifika syften som jag har nämnt ovan; därför råder jag dig att överväga att välja bibeldagbokspennor på grund av deras huvudspetsmått.

    Blöda genom papper Oavsett vad som händer när du handlar, bör du prioritera bibeljournalpennor som inte blöder genom bibelsidor eftersom det är den mest avgörande egenskapen som tillhör denna specialiserade penna. Blödande pennor kommer att resultera i sidor som är svårt förstörda.

    Ett snabbt tecken för att ta reda på om bibeldagbokspennor rinner igenom är att markerade och understrukna områden inte ska vara synliga när du bläddrar till nästa sida. På grund av tjockleken på grova ytor som kartong eller sandpapper är det bäst att testa dem på vanligt tunt papper innan du gör några faktiska kvalitativa bedömningar.

    Förvaringsväska När du äger en serie bibelkonstjournalförnödenheter, särskilt en stor uppsättning med flera bibelpennor, bör du ta hänsyn till relevansen av en hållbar förvaringsväska. Det hjälper dig inte bara att hålla pennorna på plats och i ordning, utan den är också gjord i en kompakt storlek för att vara bekväm att bära.

    Två populära typer av pennbehållare på den nuvarande marknaden är mjuka plastpåsar och hårda fodral, som kan förvandlas till ett staffli med bekvämlighet. Du kan välja mellan tryckknappar eller mjuka klämmor, men detta påverkar inte väskans övergripande prestanda.

    Det Finns Andra Viktiga Faktorer Att Ta Hänsyn Till

    Vad är en Bible Journaling Pen?

    En bibel journaling penna kan förstås som en specifik typ av penna, som är designad och tillverkad för att hjälpa användare att lära sig bibeln och andra bokstäver uppgifter. Denna penna har normalt en lämplig huvudspets med pigmenterade bläckfärger som motverkar blekning och torkar ut snabbt för effektiv anteckning i bibeln.

    Vad är hemligheten med det?

    Multifunktionspennan är mångsidig och kan användas som överstrykningspenna, markör, färgkodning, skiss- eller anteckningspenna, färgkodningspenna, skolplanerare, färgkod, skiss, färgkodning, färgläggning, anteckningspenna, klotterpenna, arkitekt, skriva dagbok, designa på papperspenna etc. Det beror på hur stor huvudspetsen är och vilka dina personliga behov är för att du ska kunna avgöra dess huvudroll.

    Du kan använda en penna för bibeljournalföring för att lägga till färg och kreativitet till dina brev och teckningar. Kort sagt, det är otroligt värdefullt.

    Vem är detta till för?

    Även om många tror att denna speciella typ av penna är något begränsad till en viss grupp användare, måste jag säga att de har fel. Du kan hitta alla bibeljournaler, både för proffs och nybörjare, från tusentals internationella varumärken.

    Majoriteten av det bläck som används i bibeljournalpennor är giftfritt och syrafritt. Detta gör att barn och vuxna kan använda pennorna på ett säkert sätt för att lära sig Bibeln och andra hantverksaktiviteter. Detta är en trevlig avsikt från deras varumärken.

    Vilka är de olika typerna av bibeldagbokspennor?

    Metallspetsar De flesta bibeljournalpennor som är konstruerade med starka metallhuvudspetsar är smala och presterar en hög precision i kalligrafi och ritningsdetaljer. De är vanligtvis mindre än 0,5 mm i diameter och använder säkert vattenbaserat bläck för att skapa jämna linjer. Den här typen av huvudspets går knappt sönder ens vid långvarig användning.

    Tips baserade på vax Du kan föreställa dig att pennan med denna spets är lika lik en Crayola twistables bibel journaling penna med vaxbaserad färg. Det brukar vara en stor spets för att fylla i stora luckor på pappersytor eller lyfta fram relevanta intryck i bibeln. Vaxspetsar kan slipas men smälter lätt.

    Varför skulle du behöva pennor för bibeljournaler?

    När det gäller att göra konst och memorera Bibeln, även om det är för professionella eller rekreationsändamål, kan en bibeljournalpenna inte saknas i denna process. Det är viktigt för att lyfta fram värdefulla idéer, viktiga möten och viktiga datum. Den kan användas för att organisera din bibel eller dagbok.

    Du kan använda en bibel journaling penna för att skissa, klottra och tillfälliga skissar. Det har också potential att vara en bra markör med olika bläckfärger för att markera viktiga anteckningar eller planer. Det är möjligt att utföra många uppgifter med en enda uppsättning färgade bibelpennor.

    Vanliga Frågor

    Vilka är de mest pålitliga märkena av bibelpennor?

    Runt om i världen finns det tusentals olika märken som bygger premiumhantverkstillbehör, men alla kan inte skapa de bästa markörerna för bibeljournalföring. De mest pålitliga varumärkena för bibelpennor är redan samlade och nämns i den här artikeln, såsom Mr. Pen, Sakura Sharpie Tanmit, Tanmit och GTL är alla exempel.

    Dessa internationella varumärken koncentrerar sig på både pennans utseende och funktionalitet, så du kan lita på den övergripande kvaliteten att deras bibeldagbokspennor inte kommer att locka till sig verktyg men bara fungerar under en kort tidsperiod och sedan blir obrukbara. I ett nötskal, alla deras producerade pennor lever upp till de flesta kundernas förväntningar.

    Hur kan du använda bibeldagbokspennor?

    En bibeljournalpenna kan användas på ömtåliga papper som bibeln eller väsentliga verk på grund av dess spetsstruktur. Den når vanligtvis inte mer än 0,7 mm. Du behöver bara trycka pennans spets på önskade pappersytor och det kommer automatiskt att producera ett jämnt bläckflöde för att skapa skrifter.

    Kan Sharpie-pennor bläddra igenom bibelsidor med sina pennor?

    Det gör de inte. Sharpie-paketet i den här artikeln blöder inte genom dyrbara bibelsidor. Dess producerade bläck är tillräckligt levande för att bli en effektiv överstrykningspenna, men det är omöjligt att se tidigare färgade områden på nästa sida så att boken hålls ren hela tiden. Detta märke är pålitligt.

    Är Sakura Pigma Micron-pennor bra?

    Ja, det är de definitivt. Sakura Pigma Micron-föremålen är idealiska att användas som Inspire-bibelpennor tack vare deras fina metallspetsar för att understryka, skriva och rita mindre detaljer i bibeln utan ansträngning eller för att bläddra igenom sidorna. Dessa föremål är gjorda med levande gelbläck, så att du enkelt kan klottra och skriva.

    Hur tar man hand om dem och rengör dem?

    För att bevara alla bibeljournaltillbehör bör du skaffa en hållbar förvaringsväska för att hålla hela uppsättningen pennor för bibeljournalföring. Huvuddetaljerna för pennbehållarna är redan täckta. Kom ihåg att logga tillbaka locket för att skydda huvudspetsen från yttre smuts och tryck.

    Om en bibeljournalpenna får bläckfläckar på, måste du torka av dem med en spritservett och föremålet blir bra som nytt på nolltid. Det rekommenderas inte heller att förvara denna penna i djupa hörn eftersom den kan få i sig ganska mycket damm.

    Vad är garantipolicyn?

    Såvitt jag är orolig tillåter de flesta märken för bibeljournaler kunder att returnera produkten och kräva pengarna tillbaka inom 30 dagar efter köpet. Denna tidsperiod är acceptabel för mig eftersom den tillåter dig att till fullo njuta av pennan i flera aktiviteter som bokstäver, bibelstudier, teckning och så vidare.